Ukończyła Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum w Krakowie. Zajmuje się stomatologią
zachowawczą, endodoncją, oraz profilaktyką stomatologiczną. Cały czas pogłębia swoją wiedzę uczestnicząc w licznych kursach stomatologicznych, dzięki czemu do wachlarza jej umiejętności możemy również zaliczyć nowoczesne leczenie endodontyczne pod mikroskopem.W Centrum Stomatologii Estetycznej i Implantologii Cichoń realizuje także swoje największe pasje takie jak protetyka i estetyczna odbudowa koron.
Pani doktor Grabowska jest wspaniałą osobą. Miła w kontakcie, cierpliwa, życzliwa, uśmiechnięta. Profesjonalna i delikatna, znieczulenie wykonała mi bezboleśnie co jest dla mnie bardzo ważne, bo jestem osobą nadwrażliwą. Specjalistka z klasą! Jestem wdzięczna za leczenie zęba.