Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9
Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Polna 4
Na pierwszą wizytę wybrałam się po poleceniu Pana Tomasza przez mojego kolegę. Od tamtego czasu minęło niespełna 10 lat a ja wiem ze to była jedna z najlepszych decyzji. Profesjonalizm, spokój, przyjemna atmosfera, 100% zaufania do lekarza, wysoka jakość świadczonych usług, niewygórowane ceny. Mogłabym wymieniać w nieskończoność. Polecam każdemu, cała moja rodzina tam chodzi plus całe grono moich przyjaciół z UK.
Bardzo polecam Panią doktor. Ma super podejście do dzieci, wszystko tlumaczy,pokazuje co do czego służy, nie spieszy się. Moje córka 3l. Sama siadła na fotelu dentystycznym i odrazu otwarła buźkę. Z uśmiechem współpracowała z Panią doktor. 8l panikara tez jest bardzo zadowolona z wizyty. Dziewczyny nie mogą doczekać się kolejnej wizyty 😊
Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17
Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2
Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TERAPIA-MED
os. Niepodległości 2
Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.
Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2
Pani doktor jest godna polecenia.Wizyta w gabinecie oraz podejście do pacjenta rewelacja .Moja córka uwielbia tutaj wizyty
Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "KOWDENT"
al. Adolfa Dygasińskiego 2D
Pani Doktor Karolina jest świetnym stomatologiem ze wspaniałym podejściem zarówno do najmłodszych pacjentów, jak i tych nieco starszych. Świetna technika pracy, wyjątkowa delikatność i dużo uśmiechu. Nasz dwuletni synek już nie może doczekać się kolejnej wizyty u pani Doktor. Szczerze polecamy.
Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8
Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)
Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)
Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.
Najlepszy ze znanych mi lekarzy stomatologów. Moi synowie dzięki genialnemu podejściu Pana Doktora jeszcze kiedy byli dziećmi, nigdy nie bali się wizyty u dentysty. Mają zadbane zdrowe zęby i mimo, że mieszkają poza Krakowem zawsze chętnie korzystają z wizyt i przeglądów u Pana Doktora Zimocha. Polecam serdecznie.