Adam Maciejewski

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Maciejewscy A.K., lek. stomatolodzy. Gabinet
Strzelecka 19A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Chodzę od lat, rodzina również. Implanty, protezy, poprawianie po innych dentystach, zdjęcia, sprzęt - wszystko na najwyższym poziomie. Czasem jak czytam te negatywne opinie zastanawiam się czy Wy się chcecie z dentystą zaprzyjaźnić? Jest uprzejmy, jak się o coś pytam to odpowiada, jak nie pytacie to o co pretensje? Kiedyś chodziłam do baaardzo miłej pani dentystki i wszystko mi spaprała. (Maciejwski musiałam robić mi nowe plomby bo pani troszke niedokładnie …

lek. dent. Maria Świtała

NZOZ STOMATOLOGIA MARIA ŚWITAŁA
Wiklinowa 19
63-400 Ostrów Wielkopolski

Polecam serdecznie Panią doktor przyjęła mnie z bólem. Nie odmówiła pomocy bardzo sympatyczna, miła obsługa i atmosfera. Oby więcej takich stomatologów jak Pani doktor. Nie trzeba się bać wizyty przy takim lekarzu polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Maria Leka-Słomkowska

Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo, bardzo dobry stomatolog, polecam z całego serca!!! Odkąd poznałam Panią doktor Marię przestałam bać się przysłowiowego " DENTYSTY " , a moja pierwsza wizyta u Pani doktor miała miejsce w 2009r od tego czasu ja i mój syn jesteśmy wiernymi pacjentami. Nie zamienię na żadnego innego!!!! Wszystko dokładnie wytłumaczy, a przede wszystkim bezboleśnie.

Grzegorz Jackowiak

Jackowiak Grzegorz, lek. stomatolog. Gabinet
Ostrów Wielkopolski

Super lekarz! wszystko umie wytlumaczyc, mily, uprzejmy, interesuje sie pacjentem a do tego dowcipny! na prawde lekarz godny polecenia! KOCHAM!!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Tomasz Walczak

PORADNIA FILIA
RÓŻANA 31
63-400 Ostrów Wielkopolski

Chyba jeden z nielicznych lekarzy z polecenia!!!!!!!!! Nic dodać nic ująć. Przede wszystkim jest przejęty losem pacjenta i jego wyleczeniem a nie kasą!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Beata Prymas

Partyzancka 17
63-400 Ostrów Wielkopolski

Czysty, sterylny gabinet. Czułam się zaopiekowana. Pani stomatolog i asystentka przemiłe. Szybko i bezboleśnie wyleczony ząb, a przy tym Pani doktor bardzo delikatna. Polecam

lek. dent. Barbara Rokicka-Łapuć

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Ostrów Wlkp.
Kościuszki 15
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo miła Pani doktor. Godna polecenia. Tak jak bałam się dentystów od dzieciństwa, to do niej chodziłam z chęcią. Ma takie podejście do pacjenta jak żaden dentysta u którego byłam. Szkoda tylko że nie przyjmuje już na NFZ, bo nie każdego teraz stać prywatnie

lek. dent. Paweł Gawroński

Gabinet Stomatologiczny lek.stom. Paweł Gawroński
Al.Solidarności 17
Ostrów Wielkopolski

Chodzę cała rodziną do doktora na NFZ i jestem bardzo zadowolona!!! Jakoś wypełnienia które pozakładał trzymają się i nie mogę narzekać. Wiem dobrze że jak coś będzie się działo to nie odmówi i wiem że mnie przyjmie.Chodziłam do innym lekarzy na NFZ i zdarzyło się że nie chcieli mnie przyjąć z bólem bo nie mają punktów itp a dr.Gawroński nigdy mi nie odmówił.To jest pierwszy lekarz który kazał mi używać …

lek. dent. Agata Żak

Zapiecek 16
Ostrów Wielkopolski

Polecamy panią doktor z całego serca, zawsze zadowoleni z wizyty, bardzo uprzejme podejście do pacjenta, zawsze wszystko dokładnie wyjaśnione. Dziękujemy

Tomasz Duczmal

ul. Dąbrowskiego 3
63-400 Ostrów Wielkopolski

Super podejście do pacjenta. Stawiłam się na wyrwanie 8 ułożonej poprzecznie.Pan Doktor wyrwał ją w minutę. Oprócz tego bezboleśnie. Polecam wszystkim którzy boją się dentysty.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Magdalena Pasiak

Protetyk, Stomatolog

Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
63-400 Ostrów Wielkopolski

jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.............ja osobiście polecam! Pani doktor kompetentna, miła.

lek. dent. Anna Mazur - Michaś

Pracownia Diagnostyczna
Wrocławska 25A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Cudowny lekarz! Z powołania! Bardzo miła, uprzejma, wszystko dokładnie tłumaczy i co najważniejsze, poświęca dla pacjenta dość dużo czasu! Wyleczyła i uratowała moje zęby :) Polecam serdecznie, bardzo kompetentna osoba!

Jarosław Lisiecki

Lisiecki Jarosław, lek. stomatolog. Praktyka stomatologiczna
Ostrów Wielkopolski

Jestem bardzo zadowolona z usunięcia ósemki. W gabinecie miła atmosfera a Pan doktor ze świetnym poczuciem humoru rozładował cały stres. Polecam do usuwania kłopotliwych zębów.

lek. dent. Joanna Kuczma

Stomatologia K.A.Maciejewscy NZOZ
ulica Strzelecka 19 A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Wizyta u dentysty według opinii mojego synka może się wyłącznie odbyć u Pani Joanny. Na początku wiadomo pełne przerażenie faktem wizyty u dentysty i na dodatek moje zachowanie nie pomogło w opanowaniu paniki. Jednak doświadczenie z małymi pacjentami Pani dr pozwoliło by wizytę okrzyknąć sukcesem :) Nie będę szczegółowo opisywał wizyty i co na mnie zrobiło wrażenie, podsumowując w wielkim skrócie, wielki Plus dla Pani dr Joanny.
Opinia dodana przez: Jankus

Julianna Kowalska

Protetyk, Stomatolog

Ostrów Wielkopolski

Jestem bardzo zadowolony z wizyt w gabinecie P.doktor.Kompetencja,empatia i chęć niesienia pomocy nawet poza czasem otwarcia gabinetu są godne szacunku .

lek. dent. Miłosz Hausmann

Krotoszyńska 116a

lek. dent. Dorota Młynarczyk

Wysocka 6

lek. dent. Beata Fengler

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Ostrów Wlkp.
Kościuszki 15

lek. dent. Dobrosława Stoczkiewicz