Pierwszy kontakt z Panią Doktor zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zwracanie szczegółowej uwagi na wpływ czynników zewnętrznych takich jak dieta i rzeczy pozornie nie wydawajace się mieć wpływu na stan uzębienia to coś, czego brakowało mi u innych stomatologów. Odpowiednie nakierowanie i wskazówki dotyczące konieczności wprowadzenia zmian - ogromny plus. Serdecznie rekomenduję!
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Pani dr.Elzbieta Świtek jest stomatologiem, dzięki której w doroslosci przełamałam lęk przed wizytą u dentysty. Pracę pani Elżbiety cechuje wysoki profesjonalizm oraz ogromną empatia i cierpliwość do pacjenta. Jestem straszna panikarą, a pani Elżbieta zawsze podchodzi do mnie ze stoickim spokojem, a wizyta u stomatologa kojarzy mi się teraz bardzo pozytywnie, z dbaniem o swoje zdrowie. Od 5 lat na leczenie zębów chodzę wyłącznie do pani Elzbiety, i polecam ja …
Nasze wizyty u p. Krzysztofa były spowodowane koniecznością leczenia zębów u jednego z synów, który (niestety) nie należy do łatwych "przypadków" (nasz 4-latek jest strasznym uparciuchem). Pan doktor jest baaaaardzo cierpliwy, wszystko wyjaśnia, stara się doradzić jak najlepiej. Na dniach sama byłam jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona z wizyty. W związku z leczeniem mnie po raz pierwszy, dokonał ogólnego przeglądu uzębienia i uświadomił w kilku kwestiach, na które dotąd …
os. Orła Białego 118 lok. 10
Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm :) Jestem pacjentką od lat i nie wyobrażam sobie wizyty u kogoś innego. Obie Panie są bardzo miłe i empatyczne.
ESTETIQ Poznan
Przemysłowa 11, Gabinet mieści się w przychodni Akamed, gabinet numer 4
Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!!
Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b
Wyjątkowo miła, uczynna i cierpliwa osoba. Z wielkim poświęceniem i sumiennością stara się pomóc pacjentowi. Jeśli chodzi o mnie poradziła sobie z wyjątkowo trudnym i skomplikowanym przypadkiem, gdzie inni dentyści po prostu nie dali rady. Naprawdę szczerze polecam i dziękuję....
Os. Oświecenia 79
Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk
Pani doktor Małgorzata Pobudek to doskonała dentystka, za każdym razem wykazuje się dokładnością, starannością, jak również wykonuje swój fach niezwykle delikatnie, nigdy nie doświadczyłam w jej gabinecie nic przykrego. Dodatkowo udziela profesjonalnych porad, jak należy dbać o zęby już po zabiegu, zawsze uśmiechnięta i empatyczna wobec każdego człowieka.
ulica Pamiątkowa 2/15
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani doktor. Ból zęba bardzo szybko minął. Pełen profesjonalizm i bardo duża dokładność. Polecam.
POZNAŃSKIE CENTRUM IMPLANTOLOGII ASKODENT
Sieradzka 8 B
Świetny stomatolog, posiada rewelacyjne podejście do pacjenta. Przy tym jest uprzejmy, cierpliwy i staranny. Przed rozpoczęciem leczenia w sposób jasny wyjaśnił mi wszystkie wątpliwości i ustalił plan leczenia. Leczenie było bezbolesne i bezstresowe dlatego z całego serca polecam !.
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Serdecznie polecam Pana Doktora nawet największym tchórzom! Leczenie jest bezbolesne i co najważniejsze skuteczne. Mój ząb był leczony i innym gabinecie przez kilka miesięcy i ciągle coś bolało, został wyleczony w ciągu dwóch dłuższych wizyt i nic już się nie dzieje. Na pewno wrócę!
PORADNIA STOMATOLOGICZNA "KÓRNICKA"
Kórnicka 24, Poznań
Pani dr. Kasia jest bardzo uprzejmą, pomocną osobą. Wzbudza zaufanie, zawsze przyjmie i pomoże gdy boli ząb. Bardzo polecam dr. Zieleśkiewicz. Profesjonalne podejście, najlepszy stomatolog u którego byłam 😊. Chodzimy tam całą rodziną.