DENmed Klinika Stomatologiczna
Profesora Sylwestra Kaliskiego 26
Bydgoszcz
Polecam z czystym sumieniem. Pani stomatolog spacyfikowała mój strach przed dentysta. Wszystko sprawnie i bezboleśnie polecam w 100%
Zakład Opieki Zdrowotnej " KORN - MED" s.c.
św. Urbana 5A
Zabrze
Niesamowita Pani doktor!!! Leczymy zęby u niej ja i mój mąż ( ciężkie przypadki a strach jeszcze większy). Pani doktor sprawiła , że stres przed wizytą nagle wyparował! Każdemu kto ma traumatyczne wspomnienia po stomatologu polecam Panią doktor.
Bardzo polecam Panią Doktor, miła, sympatyczna, wyrozumiała. Pełna diagnoza, wyjaśnienie i dodatkowo niespotykanie delikatna. Muszę przyznać, że podczas zabiegu plombowania zęba zdarzyło mi się zasnąć na fotelu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rodzinna "BARTEK"
Tysiąclecia Państwa Polskiego 8
Dąbrowa Białostocka
Wczoraj wyrywałam trzonowca tałego u tego Pana. Bardzo się stresowałam. Lekarz był bardzo miły, krok po kroku przed zabiegiem wytłumaczył całą procedurę, a w trakcie zabiegu jeszcze informował co się dzieje, co za chwilę będzie robić, co ja poczuję i jaki dźwięk usłyszę. Zabieg trwał około 20 minut i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić, zwłaszcza osobom, które mają złe doświadczenia w kontakcie ze specjalistami od uzębienia.
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15
Doktora Tomasza Kuźmę polecił mi syn, który leczy się od lat w Multidentalu z całą rodziną. Nie mogłam lepiej trafić. Doktor Tomasz to absolutny top stomatologiczny ! Kompetencje, podejście, doradztwo, uprzejmość, dostępność, na najwyższym poziomie. Profesjonalny, niezmiernie sympatyczny i empatyczny. Zawsze ma dla mnie czas. Dokładnie tłumaczy każdy problem i doradza najlepsze rozwiązania mając na uwadze także aspekt ekonomiczny. Panicznie boję się dentystów, a zwłaszcza bólu przy borowaniu. Na szczęście …
Dla kogoś, kto panicznie boi się dentystów Pani Lidia jest jak anioł. Rzeczowo tłumaczy, spokojnie podchodzi do histeryków, dba o brak dyskomfortu i bólu. Specjalistka jakich mało! Będę polecać każdemu bez zastanowienia i lojalnie wracać jeśli będzie potrzeba. Głupio zabrzmi jeśli napiszę PODOBAŁO mi się, a mi się nigdy nie podoba u dentysty 🤪😉
Przychodnia Rejonowa w Jaworze
Piłsudskiego 10
Jawor
Polecam najlepszy dentysta,pomocny i co najważniejsze szybko i bezboleśnie.Stomatolog na 6,pozdrawiam
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49
Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko
gabinet prywatny
świętokrzyska
Skarżysko-Kamienna
Przesympatyczna Pani Stomatolog . Pierwszy raz byłam na wizycie z czterolatka . Córka na początku była wystraszona ale po wejściu do gabinetu od razu zmieniła nastawienie . Doktor od początku miło nas przyjęła . Pokazywała córce narzędzia jakimi będzie pracowała oraz opowiadała wierszyki w trakcie leczenia ząbków . Na koniec wizyty córka dostała skromny upominek więc i to na plus oraz stwierdziła że będzie często tutaj mogła przychodzić , bo …
Włodzimierz Curyło, Ilona Curyło-Dziuba Praktyka Lekarzy Spółka Cywilna
Sikorskiego 40
Węgliniec
Super dentysta - jak dla mnie zadowolenie w 100 procentach .... widać wszystkie Dysie to super lekarze- to chyba rodzinne
Sigma
Powstańców Śląskich 49
Super lekarka. Polecam każdemu. Zęby leczy profesjonalnie tak, aby nie trzeba było o nich myśleć przez bardzo długi czas.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dental Endo Stomatologia Rodzinna
ul. Brożka 18
Pelen profesjonalizm. Bezbolesnie, bezstresowo. Pani dr. jasno i zrozumiale objasnia zabieg. Caly personel w gabinecie bardzo mily.
Bardzo sympatyczny i przystojny pan doktor. Potrafi człowieka rozbroić uśmiechem. Dokładnie opisał możliwości leczenia. Zaalarmował co należy leczyć natychmiast a z czym możemy poczekać. Nie próbował mnie oskubać jak moja poprzednia dentystka. Powiedział że kilka plomb które mam mimo iż można by je wymienić ze względów estetycznych to mogą spełniać swoją funkcję jeszcze przez jakiś czas gdyż są szczelne, a przy znoszeniu starej plomby zawsze znosi się część tkanek zdrowych. …