Moniuszki 33
Ostrów Mazowiecka
>>Kompetentna, Uczciwa, Przyjemna, Dobra Specjalistka. Bardzo polecamy. Dziękujemy AK&A Grabowscy <<
Przychodnia Rejonowa w Skale
Słomnicka 69
Skała
Bardzo polecam tę Panią Doktor. W niezwykle merytoryczny i przystępny sposób wyjaśniła cały przebieg leczenia kanałowego, dzięki czemu od początku czułam się spokojna i dobrze poinformowana. Sam zabieg został przeprowadzony bardzo delikatnie, bezboleśnie i w atmosferze dużego spokoju. Pani Doktor pracuje z ogromną precyzją, cierpliwością i empatią dla pacjenta. Dzięki temu nawet tak stresujące leczenie jak kanałowe przebiegło dla mnie komfortowo. Zdecydowanie trafiłam w bardzo dobre ręce.
ulica Tomcia Palucha 5/16
Znakomita specjalistka, empatyczna, cierpliwa i uprzejma. Pani doktor wyleczyła u mnie powtorną endodoncją kilka źle zrobionych kanalowo zębów, problemuly ustąpiły, wszystkie stany zapalne wyleczone. Bardzo dba o komfort pacjenta, leczenie jest absolutnie bezbolesne i z zastosowaniem najnowszego sprzętu i materiałów. Polecam z przekonaniem.
MARDENT
ul. Kościuszkowców 23
Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.
Dens Lawinowa
Ul. Lawinowa, pawilon 7
Bydgoszcz
Poziom światowy, jak ktoś ma duży problem bólowy i wie, że temat może być złożony to śmiało do Pani Karoliny. Wszystko wyjaśni, nakieruje na konkretne decyzje. Miałem robione kanałowe leczenie trzeci raz w moim życiu i pierwszy, gdzie w zasadzie nic nie czułem. Precyzja, dokładność i przede wszystkim efekt, zdjęcie potwierdziło wypełnienie kanałów wzór konspekt. Polecam. Macie problem? Nie wahajcie się - biegiem do Pani Karoliny!
Z całego serca polecam tego lekarza stomatologa chirurga szczękowego. Zabieg usunięcia zęba przebiegł niezwykle sprawnie, profesjonalnie i całkowicie bezboleśnie. Od pierwszej chwili czułem się zaopiekowany i spokojny dzięki rzeczowemu wyjaśnieniu całej procedury oraz życzliwemu podejściu. Sam zabieg został przeprowadzony bardzo szybko i z najwyższą precyzją. Nie odczuwałem żadnego bólu ani dyskomfortu, a cały proces przebiegł w atmosferze pełnego profesjonalizmu. To lekarz z ogromną wiedzą, doświadczeniem i wyjątkowym podejściem do pacjenta. …
SPZOZ Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego i Zamkniętego
ulica Witosa 2