31.03.2025r Polecam mega pana dr. chirurga Pasza. Mój syn mi go polecił i teraz wiem już czemu, wielki profesjonalizm, zrozumienie i wszytko co najlepsze. U mnie usunięcie nieszczęsnej i chorej "osemki" , mam szczękościsk, wiec trudny pacjent ze mnie , oddycham tylko przez usta i zazwyczaj znieczulenie nie do końca działa. A pan doktor zaradził wszystkiemu w tzw. "Sekundę " POLECAM W 100 % i więcej! Dziękuję i dodam , …
Gabinet stomatologiczny
Srebrna 9
Cieszyn
Super dentysta. Gorąco polecam. Ja byłem u niego pierwszy raz i już będę się go trzymał. Bardzo fachowy, miły. spokojny, proponujący kompleksowe i przyszłościowe podejście do leczenia.
NZOZ Stomatologia Ogólna lek. stom. Jan Jarosz
Bielska 37
Cieszyn
Mam pelne zaufanie do Doktora. Od wielu lat "opiekuje" sie moim uzebieniem i jestem bardzo zadowolona. Moze trudno w to uwierzyc ale od kiedy jestem pacjetka doktora nigdy nie bolaly mnie zeby. Regularnie przychodze na kontrole i co jakis czas,gdy Doktor zauwazy jakies ubytki, od razu je "naprawia". Polecam
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ulica Kościuszki 12C
Cieszyn
Polecam lek.Bartlomieja Fober,niezwykle uprzejmy empatyczny,o wysokich umiejętnościach i kompetencjach..dziękuję bardzo..
NZOZ "STOMATOLOGIA" Wiesława Santarius - Urbaś
Karola Miarki 4
Cieszyn
Beznadziejny dentysta Ja robiłem u niego dolną protezę i pomimo trzech przymiarek proteza chodzi na wszystkie strony Straciłem 1400zł i nie otrzymałem zwrotu pieniędzy a proteza jest do wyrzucenia tak że nie polecam tego lekarza a jego higiena pozostawia też wiele dożyczenia Pieniądze wyrzucone w błoto Skandal