Stolarska 6c/1
Kędzierzyn-Koźle
W końcu trafiłam na stomatologa z podejściem do pacjenta, do tego najlepszy chirurg, dokładnie tłumaczył co będzie robić.
Od Lat bałam się stomatologów, już dzień przed wizytą bolał Mnie żołądek, wchodząc do gabinetu z daleka krzyczałam, że boje się jak cholera. Pan doktor nawet nie wiedziałam w którym momencie uporał się z problemem bez boleśnie z uśmiechem na twarzy oraz bez zniechęcających komentarzy ❤️Polecam z Całego Serca
NZOZ "PIAST - MED" Sp. z o.o.
Leszka Białego 5/1
Kędzierzyn-Koźle
Pani Doktor jest genialna! Dziś byłam u niej z moim 5-latkiem, który zwijał się z bólu zęba. Weszłam z marszu, nie umówiona. Pani Doktor przyjęła bez problemu. Mimo krzyków i próby ucieczki mojego dziecka, bardzo cierpliwe, miło i cieplutko do niego podeszła. Cała wizyta przebiegła dość szybko :) Wracamy za 2 tygodnie na kolejną wizytę :)
ulica Damrota 21a/2
Kędzierzyn-Koźle
Moje głębokie i szczere wyrazy współczucia z powodu niemożności sprawowania odpowiedzialnej funkcji jaką jest leczenie pacjentów! Ta Pani nieumiejętnie przeprowadziła znieczulenie, podjęła próbę usunięcia zęba, a gdy okazało się, iż ząb nie jest jeszcze znieczulony podjęła powtórnie czynności zmierzające do znieczulenia, i nabrawszy pewności co do tego, że już jest znieczulony zaczęła rwać co spowodowało moją gwałtowną reakcję, gdyż ząb był ciągle pozbawiony znieczulenia. Z bólu wyskoczyłem z fotela jak …
Bolesława Krzywoustego 3
al. Jana Pawła II 3