{'id': 38355, 'name': 'Środa Wielkopolska'} Stomatolog

lek. dent. Maria Dylewska

Gabinet Stomatologiczny Maria Dylewska
Kosynierów 58
63-000 Środa Wielkopolska

Pani doktor jest bardzo miła i kompetentna. Ma bardzo krótkie terminy oczekiwania na wizytę i to na NFZ. Jest parking dla pacjentów, więc nie ma problemu z zaparkowaniem. Polecam.
Opinia dodana przez: D.

lek. dent. Gabriela Sołtysek

ulica 3-go Maja 1

Wielkie serce i pewna ręka - Polecam nawet strachliwym. Na dodatek można pożartować i ceny dla normalnych ludzi.
Opinia dodana przez: Tomasz C.

Mirosława Kocot

Gabinet lekarski
59-101 Polkowice

Miła i uprzejma Pani stomatolog. Leczy dobrze, ma czas dla pacjenta. Gdy nie chciało zadziałać znieczulenie, została specjalnie dla mnie po godzinach pracy czekając. Nie zagaduje podczas pracy, co jest komfortowe dla pacjenta. Polecam!
Opinia dodana przez: Sara

lek. dent. Urszula Pawlin-Drotlef

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
27-100 Iłża

Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)

lek. dent. Grzegorz Fidelus

Spacerowa 22
Sucha Beskidzka

Od lat korzystam z usług stomatologicznych Pana Grzegorza i zawsze wszystko jest zrobione jak należy. Bardzo dobry specjalista

lek. dent. Szymon Sztwiertnia

Estetykadent
Sienkiewicza 1
28-500 Kazimierza Wielka

Fantastyczny lekarz. Idealny dla dzieci. Bardzo dokladny. Swietny kontakt z pacjentem. Fachowa i rzetelna usluga. Bardzo polecam

lek. dent. Dorota Zawadka-Zielińska

Dąbrówki 39/9
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bardzo fachowa dentystka, miła, sympatyczna, bardzo dobre podejście do pacjenta, oby więcej takich ludzi w zawodzie.
Opinia dodana przez: Dawid

lek. dent. Joanna Szajowska

Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
14-100 Ostróda

Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
Opinia dodana przez: Kazimierz

lek. dent. Anna Stawicka

ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
37-400 Stalowa Wola

Pani doktor bardzo uprzejma. Wysłuchała co się dzieje z zębami. Zrobiła przegląd. Założyła kartę, zrobiła notatki odnośnie każdego i wyleczyła w ramach wizyty na NFZ dwa najcięższe ubytki. Reszta do kontroli za dwa miesiące. Dobry stomatolog. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Agnieszka Walczyńska

Karczewska 48
05-400 Otwock

Najlepszy stomatolog z jaki miałem doczyniemia przez swoje ponad 66 lat życia. Wiedza, empatia, delikatność, to cechy , które sprawiają, że siadając na fotelu wiem, że jestem w bardzo dobrych rękach
Opinia dodana przez: Mieczysław

lek. dent. Emilia Augustyniak

Fourmed Przychodnia Specjalistyczna
Świętokrzyska 30
05-300 Mińsk Mazowiecki

Pani doktor jest przemiła, spokojnie i dokładnie wykonuje zabiegi, tłumaczy co się dzieje. Godna polecenia.

lek. dent. Krzysztof Bełtowski

Nowa 1b lok. 2
58-200 Dzierżoniów

uważam ,ze jest dobrym specjalistą i fachowym lekarzem stomatologiem

lek. dent. Magdalena Surgiel-Borowiec

ul. Kielecka 138
26-085 Kostomłoty Pierwsze

Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna Pani, i jak na prywatny gabinet z przystępnymi cenami. Godna polecenia.

lek. dent. Sylwia Skarżyńska

Słowackiego 53a

Najlepszy stomatolog!! Super podejście do człowieka, poświęca max czasu. Wszystko dokładnie tłumaczy.

lek. dent. Emilia Jóźwiak

ul. Wspólna 12
82-500 Kwidzyn

P. Emilia leczy Nasze zęby od lat - bez zastrzeżeń. I co ważne, w tle słychać "Trójeczkę", a nie jakieś "odmóżdżacze" z komercyjnych stacji :)

Donata Kowalska

Maciejewicza 27

Kompetentna, dokładna lekarka. Polecam.

lek. dent. Grażyna Burdzanowska

Pankiewicza 10

Dentystka bardzo dobra i uprzejma. Kto pójdzie do Niej to nie ędzie żałował. Moja córcia miała wielkie opory pójścia do dentysty, ale namówiłem ją i wyleczyła wszystkie zęby. Polecam. Stanisław

lek. dent. Elżbieta Meisinger

Gabinet Lekarski

Bardzo rzetelny lekarz i świetny specjalista, specyficzna w obejściu. Nie wpędza niepotrzebnie w koszty. Polecam
Opinia dodana przez: Studentka

lek. dent. Dominika Winiarska-Kalarus

ul. Józefa Ignacego Kraszewskiego 42/3
33-300 Nowy Sącz

Pani dr. Kalarus ma super podejście do pacjenta. Profesjonalnie wykonane badanie i leczenie pomimo mojego lęku. Polecam!
Opinia dodana przez: Oliwia

lek. dent. Daniel Bieszczad

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologii s.c. Justyna Wichlińska, Jarosław Wichliński w Gorlicach
3 MAJA 16
38-300 Gorlice

Po dzisiejszej wizycie jestem bardzo zadowolony podejściem do pacjenta i profesjonalizmem Pana doktora wszystko wytłumaczył i pokazał na zdjęciach jestem umówiony na kolejną wizytę i wiem że będę tam się leczył dobrze że mamy w Gorlicach takiego stomatologa. Polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej