Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

lek. dent. Piotr Małolepszy

62-510 Konin

Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!!
Opinia dodana przez: ZENON

lek. dent. Agnieszka Wróblewska

62-510 Konin

Specjalistka od przypadków beznadziejnych. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Joanna Kołodziej

62-510 Konin

Bardzo miła,uprzejma zawsze uśmiechnięta a zarazem fachowa w swym rzemiośle, doświadczona, opanowana i delikatna. Służy zawsze fachową radą i pomocą. Jestem jej pacjentką od roku i bardzo gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Aras Younes

Kosmonautów 10
62-510 Konin

Cudowny lekarz, rwanie 7 i 8 nigdy nie było tak przyjemne,mówię serio.Super podejście do pacjenta,następna wizyta już umówiona.Dziekuje doktorze z całego serca.
Opinia dodana przez: Kinga

Ignacy Kodym

Konin

Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
Opinia dodana przez: Patrycja
Zgłosiłam się w sobotę z bólem zęba. Pani doktor Murawska bardzo trafnie zdiagnozowała problem i mimo, że wydawało mi się, że boli inny ząb, konieczne okazało się usunięcie zepsutej ósemki. Zabieg bezbolesny i profesjonalny w miłej atmosferze. Zostałam zaopatrzona w leki i pierwszy raz w życiu po usunieciu zęba nic mnie nie bolało. Dodam, że ból zębów nie wrócił, diagnoza była prawidłowa.

lekarz Beata Rogalewska

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
w bud. Telekomunikacji
Konin

Zawdzięczam pani doktor zdrowie zębów moich i mojej rodziny. Dzieciaki zawsze wracają do niej na badanie i leczenie, mimo że od dawna nie mieszkają na stałe w Koninie. Mam do niej pełne zaufanie!

lek. dent. Jerzy Zawada

KOMED 2 Przychodnia Lekarza Rodzinnego
Margaretkowa 1/lok.2S
62-510 Konin

Duże doświadczenie, fachowe podejście w temacie, uprzejmy, "pewna ręka". Na pewno wrócę tam znów i polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Aga

Małgorzata Kozanecka

Ortodonta, Stomatolog

M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
62-510 Konin

Jeśli chcesz wydać miliony i tracić czas na nieefektywne leczenie to Pani Małgorzata będzie idealnym wyborem! Jeśli czegoś w życiu żałuję to właśnie tego, że zaczęłam współpracę z tą Panią.. Miałam już założony aparat, a że musiałam przenieść się do Kalisza i nie znałam tutejszych lekarzy zaufałam poleceniu, jednakże same dyplomy nic tu nie wnoszą... teraz gdy po prawie roku leczenia u niej poszłam do profesjonalisty usłyszałam że jest źle... …
Pani Pórczyńska jest osobą niezwykle pazerną na pieniądze. Nie można liczyć u niej na pełną opiekę stomatologiczną. Nie ma rękojmi na to co robi. Przykładem jest mój ząb który miała leczyć kanałowo. Chodziłam z bolącym zębem miesiąc, po założeniu lekarstwa. Dzwoniłam że ząb dalej boli. Odpowiedź była źe mam brać tabletki przeciwbólowe. Na wizycie ząb został usunięty. Pomimo tego że nadawał się do zwykłego wyrwania to było zastosowane cięcie dziąsła …
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Jacek Muszyński