Kinga Karpińska

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Trzcianka

Najlepszy stomatolog w okolicy. Polecam każdemu kto boi się dentysty. Leczenie przebiega w miłej atmosferze szybko i bezboleśnie. Fachowa pomoc
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Barbara Rokicka-Łapuć

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Ostrów Wlkp.
Kościuszki 15
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo miła Pani doktor. Godna polecenia. Tak jak bałam się dentystów od dzieciństwa, to do niej chodziłam z chęcią. Ma takie podejście do pacjenta jak żaden dentysta u którego byłam. Szkoda tylko że nie przyjmuje już na NFZ, bo nie każdego teraz stać prywatnie

lek. dent. Ewa Palka

Faradaya
42-200 Częstochowa

Moja ulubiona dentystka! Ratowała mnie z niejednej opresji, zostawała dłużej żebym zdążyła wyleczyć zęby przed założeniem aparatu. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie. Zawsze dba o to żeby plomba mi nie przeszkadzała, pogada, uśmiechnie się :)

Tomasz Cegielski

Stomatologia Na Podzamczu
Wielka Odrzańska 31B

Bardzo dobry dentysta, żadnych komplikacji. Polecam bo warto, następnym razem też przyjdę do niego :)
Opinia dodana przez: malutka

dr Krzysztof Bartosik

Eugnatos
Konstancin-Jeziorna

Doktor jest rzeczowy, konkretny, skupiony na pracy, świetny fachowiec. Polecam !!!!

lek. dent. Katarzyna Dawidenko

Wojska Polskiego 140 (Med-Complex)
41-208 Sosnowiec

Pani doktor poza tym że jest piękna szczupła kobieta jest też znakomita profesjonalistka. Tak mi wyleczyła moje kiełki 😊że do tej pory nie odczuwam dyskomfortu. Zawsze mnie ratuje z opresji. To najlepszy stomatolog jakiego znam a była w wielu gabinetach. Działa z misją zaangażowaniem, jest rzetelna i uczciwa. Dziękuję pięknie.
Opinia dodana przez: Adriana Syposz

lek. dent. Marcin Irzyk

Gabinet stomatologiczny Marcin Irzyk
Karliczka 10

Pan doktor Marcin Irzyk jest wspaniałym dentystą, pełnym empatii i bardzo kompetentnym lekarzem. Tłumaczy każdą swoją czynność pacjentowi i przebieg leczenia. Stosuje kompleksowe leczenie oraz poświęca mu czas - nie śpieszy się. Jest bardzo uprzejmy i ciepły w obejściu z pacjentem. Mam pełne zaufanie do pana doktora. Jest bardzo miły i szybko nawiazuje kontakt z pacjentem. Dodaje otuchy spanikowanym i bojącym się osobom. Serdecznie polecam wizyty u doktora Irzyka.
Opinia dodana przez: Agnieszka Walczak

Grażyna Jackowska

Protetyk, Stomatolog

Skierniewice

Pani Stomatolog profesjonalna, uprzejma, miła. Polecam.

Mariusz Krzemiński

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Pełna fachowość i zaangażowanie. Delikatny i niezwykle uprzejmy.Poleciłam tego lekarza wielu znajomym i teraz są jego stałymi pacjentami, zawsze mówią o nim w samych superlatywach.

lek. dent. Jarosław Gobcewicz

Bolesława Chrobrego 1 D
14-100 Ostróda

Profesjonalizm pod każdym względem. Zaangarzowany, uprzejmy i godny polecenia. Świetny lekarz z poczuciem humoru. Najlepszy w okolicy (I nie tylko). Leczę się u doktora od lat. Jest the BEST

lek. dent. Ewa Sikorska-Siudak

Chemiczna 4a
42-520 Dąbrowa Górnicza

Przemiła Pani doktor. Chodzę do niej już z 15 lat teraz chodzi też syn. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie znam milszej osoby.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. stom. Maja Delewska

Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2

Z całego serca polecam Panią doktor Maje przemiłe podejście profesjonalizm i mnóstwo cierpliwości do trudnych pacjentów. Żabki wyleczone na najwyższym poziomie
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Sylwia Chamska

Gospody 5a lok. 6a

a to druga moja ulubienica, bez niej nie zasnę w nocy. Robota wrze, zęby lśniące i błyszczące. Miła, sympatyczna, warta swej ceny.
Opinia dodana przez: Dariusz z Warszawy
Miałem okazję korzystać z usług kilku różnych stomatologów w życiu i zdecydowanie Pani Agnieszka Skrzypczyk jest najlepsza. Bardzo kompetentna oraz niesamowicie uprzejma. Chciałbym żeby każdy stomatolog świadczył swoje usługi na takim poziomie. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Jakub Kosyl

"Ośrodek Zdrowia Rodzina" Sp. z o.o w Iławie
ulica Wiejska 3A
14-200 Iława

Fantastyczny lekarz.Dokładnie i precyzyjnie objaśnił jak będzie wyglądało leczenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam:-)
Opinia dodana przez: Z.L

lek. dent. Aras Younes

Kosmonautów 10
62-510 Konin

Cudowny lekarz, rwanie 7 i 8 nigdy nie było tak przyjemne,mówię serio.Super podejście do pacjenta,następna wizyta już umówiona.Dziekuje doktorze z całego serca.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Michał Kuleszyński

Gałczyńskiego 9
46-200 Kluczbork

Michał jest specjalistą najwyższej półki, sumienny i ambitny. W jego działaniu nie ma przypadku- bardzo dobra organizacja pracy i reagowanie na pojawiające się trudności. Tym którym poleciłem - nie żałują
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Marcin Dygdała

ul. Ślężna

Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Opinia dodana przez: Ola

lek. dent. Anna Baszak

ulica Strzelecka 3a
46-146 Domaszowice

super lekarz podchodzi profesjonalnie do zeba jestem zadowolona inni dentysci wysylali mnie do chirurgow bo bali sie podjac takiego rwania a nasza dentyska bez problemow usunela ubytki....goraco polecam jest super

lek. dent. Daniel Baniak

Centrum Stomatologia
Moniuszki 3/7
32-020 Wieliczka

Właśnie zakończyłam leczenie u pana doktora Daniela Baniaka. Moim zdaniem pan doktor jest profesjonalnym endodontą stomatologiem. Wykonywał mi bardzo skomplikowane leczenie kanałowe zębów trzonowych, ponadto uratował mi zęba, który nie był do końca wyczyszczony - wykonując powtórne leczenie kanałowe (ząb był wcześniej leczony przez innego dentystę). Miałam też przeprowadzony skaling i piaskowanie zębów, co dało rewelacyjny efekt. Za ogromną zaletę pana doktora uważam jego osobowość i wysoką kulturę osobistą. Jest …
Opinia dodana przez: Renata