Filtruj terminy

Wyczyść

lek. dent. Bartłomiej Krać

Gabinet Stomatologiczny
05-400 Otwock

Bardzo polecam Pana Bartka :) jestem jego stałą pacjentką od około 3-4 lat :) bardzo dobrze i bezboleśnie leczy ząbki :) kiedy mam jakieś pytanie lub poprostu się stresuje tłumaczy co będzie robić i co ewentualnie mogę odczuwać , teraz na fotelu dentystycznym czuje się prawie jak na domowym fotelu i nie obawiam się kolejnej wizyty :)
Opinia dodana przez: Gosia

dr Michał Kornet

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Przyjazny Gabinet Otwock
Józefa Ignacego Kraszewskiego 58/3U, 05-402 Otwock
Otwock

Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Zdzisław Bartnik

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Jest najlepszym stomatologiem,leczę zęby u Pana Doktora od 37 lat,Kocham Go bo nigdy mnie nic nie bolało i do teraz jego plomby się trzymają i są oceniane przez innych stomatologów jako the best,czyli super!!!!!!!!!!!!! Leczy zęby moich córek,mojego męża ,mojego brata ,bratowej ,Dziękuję Panie Doktorze. Kasia dawniej Kulka

lek. dent. Dorota Stańczak-Sionek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Laboratorium Analiz Lekarskich Marii Ziemskiej
Hugona Kołłątaja 1
05-400 Otwock

Dziś kolejny raz byłam na wizycie u p. Doktor , która bardzo szczegółowo opowiedziała mi plan leczenia w tym przypadku leczenia kanałowego. Czułam się bardzo komfortowo wiedząc co po kolei mnie czeka. Bardzo profesjonalnie zostałam przeleczona. Polecam zarówno dorosłym jak i dzieciom panią Doktor !🥇

lek. dent. Witold Misiak

Powstanców Warszawy 13
Otwock

Leczę się u Pana Doktora Witolda od kilku lat, nie raz ratował mnie z opresji. Jestem wdzięczna za Jego profesjonalizm , empatię i pracę . Pragnę również podziękować Współpracownicą Pana Doktora za pomoc i przemiłe podejście do Pacjenta.

lek. dent. Agnieszka Walczyńska

Karczewska 48
05-400 Otwock

Najlepszy stomatolog z jaki miałem doczyniemia przez swoje ponad 66 lat życia. Wiedza, empatia, delikatność, to cechy , które sprawiają, że siadając na fotelu wiem, że jestem w bardzo dobrych rękach
Opinia dodana przez: Mieczysław

lek. dent. Paweł Bender

Pazińskiego 5
05-400 Otwock

Doskonały dentysta. Wyjaśnił mi wszystkie moje problemy z zębami w sposób przejrzysty i kompetentny. Leczy bardzo delikatnie i bezboleśnie. Bardzo uprzejmy. Wszystkim polecam Pana doktora.

lek. dent. Mariusz Lament

Gabinet Stomatologiczny Mariusz Lament
Powstańców Warszawy 3
05-400 Otwock

Wspaniały lekarz dentysta, podejście do pacjenta wzorowe no i nic nie bolało od początku do końca :)) Szczerze polecam bo sama boję się wizyty u dentysty ale już teraz nie.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Hanna Chaciewicz

HADENT
05-400 Otwock

Dziekuje Dr.Chaciewicz za pomoc kolejny raz.Miło,czysto i profesjonalnie.Po 20 minutach podeszla dr.Chaciewicz i zadała pytanie:Pan z bólem? Prosze ze mnaDziekuje życze zdrowia i 100 lat.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Agnieszka Kapuścińska

Kraszewskiego 85 h lok. 8
05-402 Otwock

Ja też nie polecam. Przez dr Kapuścińską straciłam sporo pieniędzy i jeszcze więcej czasu. Problemem, który pojawił się podczas leczenia, zajęła się dopiero po pół roku, przy czym okazało się, że nie wie za bardzo, co z nim zrobić. Niczego nie tłumaczy, o wszystko trzeba się dopytywać, ani jedna wizyta w ciągu 1,5 roku nie zaczęła się o czasie (wieczne opóźnienia), a kiedy przeniosłam się do innego ortodonty, okazało się, …
Opinia dodana przez: N.

lek. dent. Witold Ząbkowski

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Filipowicza 1b

lek. dent. Ewelina Berowa-Płochowska

Gen. J. Hallera 1 C/22

lek. dent. Paweł Cygan

Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o.
ul. Batorego Stefana 44

lek. stom. Marta Zacharuk