Pabdent Centrum Stomatologii i Protetyki
Łaska 46/48
Pabianice
REWELACJA ! Ale do rzeczy. Moja dolna 8 powolutku aż do skutku przez kilka lat rozpadała się. Ponieważ ząb mnie nie bolał bardzo go zaniedbałem. Aż przyszła pora na jego usunięcie. Strach przed zabiegiem OGROMNY. Bo to 8, bo to sam korzeń, bo to mogą być komplikacje. A tu bardzo miła miła niespodzianka. Przemiły lekarz, przemiła asystentka, przemiła rozmowa omawiająca zabieg i jednocześnie odstresująca. Rachu ciachu i po strachu. Jedno …
Przychodnia
Kard. Stefana Wyszyńskiego 3
Pabianice
bardzo sympatyczna pani doktor Ulas bardzo dobre podejście do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo na czym bedzie polegac leczenie itd.Bardzo wszystkim polecam każdy wyjdzie z gabinetu z uśmiechem na twarzy i zapewniam ze do innego lekarza nie pójdzie Pani doktor robi to z powołania i z wielkim sercem Goraco pozdrawiam
Stary Rynek 7
Pabianice
Szczerze polecam! Bardzo dobry specjalista a przy tym otwarty i miły człowiek. Fachowa opieka i profesjonalne podejście do pacjenta. Nie sądziłam, że kiedykolwiek powiem to o stomatologu ale wizyta u Pana doktora to prawdziwa przyjemność!
Pabianice
Jedna wielka katastrofa. Leczenie cholernie dlugie( kilka wizyt). Dr. Miły, uprzejmy, ale niestety tylko w kwestii prowadzonego dialogu. Po czym leczenie zębów i tak nie przyniosło oczekiwanego ( obiecanego) efekty. Po ponad miesiącu wizyta na pogotowiu i niestety wyrwanie z miejsca z powodu były związanego z niestarannie wykonanymi zabiegami. Nie polecam!
20 Stycznia 61
Stomatologia-Protetyka