lek. dent. Joanna Bułka

Kościuszki 10 A/3
34-350 Węgierska Górka

Pani Doktor to wysokiej klasy specjalistka! Nie ma drugiej/ego takiego stomatologa na Żywiecczyżnie a może i dalej. Miła, uśmiechnięta. Bardzo dokładna. Żeby które niejeden inny lekarz by usunął ona potrafi wyleczyć. Zawsze odpisze SMS jak się do niej nie dodzwonię. O wizycie przypomni dzień wcześniej. Nie ma problemu aby przestawić wizytę w razie potrzeby. W nagłych przypadkach jest pomocna. Polecam bo Warto!
Opinia dodana przez: Sławomir

lek. dent. Danuta Cała-Fuczko

Kryniczna 21
59-220 Legnica

PANI DANUTA CAŁA- FUCZNO AKTUALNIE PRZYJMUJE W LEGNICY NA ULICY MYRKA 4 (CENTRUM STOMATOLOGICZNE). PROSZEO ZMIANĘ DANYCH PLACÓWKI.
Opinia dodana przez: IZABELA
Nie mam nawet najmiejszych zarzutów! Bardzo dobry lekarz i mimo mojego panikowania poświęcił mi tyle czasu ile było mi potrzeba i spokój jaki w sobie ma ten człowiek jest fenomenalny. Super robota :-)
Opinia dodana przez: Karmelitta

lek. dent. Agnieszka Dudek

Rynek 16
32-005 Niepołomice

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.

lek. dent. Iwona Gabrysiak

Długa 48a
58-309 Wałbrzych

Dobra stomatolożka i przemiła osoba. Zawsze pomocna nawet w nagłych sytuacjach stara się pomóc. Ja i moja rodzinka chodzimy do Pani doktor od ładnych paru lat i nie zamierzamy zmieniać lekarza.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Gloria Binek-Kosieradzka

Promenadent - klinika stomatologiczna
Jana Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. U10

Rewelacyjny lekarz i osoba! Poradziła sobie z moi problematycznym zębem i szczegółowo wyjaśniła dalsze leczenie. Potrafi fantastycznie odstresować pacjenta. To lekarz kompetentny z tzw. "podejściem".

lek. dent. Izabela Grabowska-Fighiera

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kwiatka 5 A m. 8
09-400 Płock

szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!

lek. dent. Dorota Kołodziej-Karcz

Gabinet Stomatologiczny Dentohouse
Zarzyckiego 23/5a
33-101 Tarnów

Nie tylko profesjonalne ale i ludzkie podejście z poważaniem Monika stelmach

lek. dent. Wojciech Jurkiewicz

ul. Pomorska 3P
84-200 Wejherowo

Świetny dentysta tak uprzejmego i konkretnego lekarza ze świecą szukać, kto raz przyjdzie na wizytę na pewno wróci ponownie.

dr Agnieszka Majcher

WHITEDENTAL WHITEESTETIC AGNIESZKA MAJCHER
Wojska Polskiego 6B
36-040 Boguchwała

Świetna stomatolog, leczenie na najwyższym poziomie. Konkurencyjne ceny i doskonały efekt końcowy. Jak najbardziej mogę polecić.
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lek. dent. Katarzyna Dudzińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KMDent"
Piaskowa 3A
24-100 Puławy

Jest po prostu fantastyczna !! Urocza, miła i najlepszy fachowiec jakiego, w swoim długim życiu, spotkałem. Poleciłem wszystkim krewnym i znajomym. Dziękuję bardzo Pani Doktor !

lek. dent. Joanna Chmielewska-Ucińska

al. Wojska Polskiego 10
76-100 Sławno

Rewelacyjna Pani doktor. Ma super podejście do dziecka. Gorąco plecam

lek. dent. Dorota Sikora-Turuta

Gabinety Seyoum Brzesko
19 Stycznia 12
32-800 Brzesko

Bardzo miła i profesjonalna Pani stomatolog. Jako pierwsza dentystka zwróciła uwagę na to, co trzech moich poprzednich stomatologów olało! Do tego odbudowała spartolonego przez innego dentystę zęba tak, że aż byłam w szoku jaki normalny i dobry kształt może mieć ten ząb! :) Do tego wszystko tłumaczyła i pokazywała na zdjęciu RTG, zaplanowała leczenie w sposób kompleksowy i bardzo rozsądny. WRESZCIE jakiś specjalista naprawdę poświęcił mi swój czas
Opinia dodana przez: N

Edyta Szubert-Nowosielecka

Gabinet lekarski
Zgierz

Wystawione opinie wszystkie na 5 myślę, że mówią same za siebie, lekarz godny polecenia dla dzieci jak i dla dorosłych!!!!!!!!

dr n. med. Katarzyna Golusik

Indywidualna Praktyka Lekarska

świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: ola

lek. dent. Adam Gromny

Zakład Rehabilitacji Zabiegowej
Tańskiego 2
39-300 Mielec

Najlepszy ortodonta w Mielcu, polecam. Po kilku latach bezskutecznego leczenia u innej ortodontki, trafiłam na pana doktora, noszę obecnie aparat góra/ dół i jestem bardzo zadowolona z usług.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Beata Maziarska

Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz . Dobro pacjenta na pierwszym miejscu, bardzo zaangażowana, empatyczna, zna się doskonale na tym co robi a co najważniejsze jest wspaniałym człowiekiem . Polecam z całego serca .
Opinia dodana przez: Kasia

Robert Gwizdała

Gabinet Stomatologiczny
Bełchatów

Bardzo dobry stomatolog. Zęby leczy delikatnie, dokładnie i bez pośpiechu. Ma duże poczucie humoru. Jedyny mankament to trzeba długo czekać na wizytę, ale to chyba zrozumiałe.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Agnieszka Kitowska

Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.