lekarz Sulaiman Salim

4,8

Przemiły lekarz, bardzo uprzejmy i od progu uśmiechnięty. Czułam się wysłuchana i zaopiekowana. Gdy będzie taka potrzeba to na pewno wrócę i będę polecać. Dziękuje !

Przemiły lekarz, bardzo uprzejmy i od progu uśmiechnięty.
Czułam się wysłuchana i zaopiekowana.
Gdy będzie taka potrzeba to na pewno wrócę i będę polecać.
Dziękuje !

Best dr ,I've been 2 times ,Dr explains every thing ,try to help ,listen to the problem and try to direct what to do how to do where to go thank You Dr

Bardzo empatyczny, zaangażowany i kompetentny lekarz. Kontaktował się ze mną kilka razy żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Dziękuje za pomoc i troskę!

Bardzo empatyczny, zaangażowany i kompetentny lekarz. Kontaktował się ze mną kilka razy żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Dziękuje za pomoc i troskę!

Przemiły, a zarazem kompetentny lekarz. Usługi medyczne na wysokim poziomie. Wiele dowiedziałam się na wizycie oraz zostałam odpowiednio poinstruowana przez Pana Doktora. Polecam!

Bardzo miły, profesjonalny lekarz, skierował na dalsze badania i przekazał co zrobić w razie pogorszenia zamiast faszerować lekami i chemią, na pewno chętnie wrócę

Jestem po pierwszej wizycie. Bardzo polecam. Wszystkie moje dolegliwości zostały przeanalizowane, zalecone zostały dalsze badania. Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. To co można było wyjaśnić na podstawie pierwszej wizyty i na podstawie dotychczasowych wyników badań zostało wyjaśnione. Jeżeli będzie taka potrzeba i możliwość, z pewnością wrócę.

Przemiły i co najważniejsze empatyczny lekarz . Słucha pacjenta , prosi o informacje które mogą być pomocne przy diagnozie . Bardzo jestem zadowolona z wizyty - wyszłam uspokojona i ze świadomością że jestem pod dobra opieką. Dawno nie miałam takie poczucia po wyjściu z gabinetu lekarskiego . Atmosfera na wizycie przemiła bez żadnego stresu . Taki powinien być każdy lekarz - polecam z całego serca Pana doktora i w razie choroby napewno będę się do Niego kierowała .

Bardzo pozytywne wrażenia. Wyjaśnił wszystkie potencjalne powody dolegliwości, z których najpoważniejsze udało się dzięki badaniom wykluczyć. Kilka godzin po wizycie (Luxmed) osobiście jeszcze zadzwonił z omówieniem ostatnich wyników.

Świetny lekarz. Byłam u niego na dyżurze z grypą. Zrobił mi test na grypę, badanie potwierdziło jego przypuszczenia. Niezwykle miły i cierpliwy. Rewelacyjny człowiek. Wysoka kultura osobista. Polecam z czystym sercem.

Byłam pierwszy raz u Pana doktora i jestem pod wrażeniem bardzo miły lekarz wszystko na spokojnie wytłumaczył chętnie odpowiedział na każde pytanie. Zlecił potrzebne badania. Szczerze polecam Pana doktora.