Sulejówek

Chirurg onkolog

Vita-Glob Specjalistyczny Ośrodek Medyczny
Kruczkowskiego 60
05-070 Sulejówek

W klinice endokrynologii zrobiono mojej mamie tomografię komputerową, której wynik otrzymałem po jej wyjściu ze szpitala. Wykazała ona guzy na nadnerczu, w nerce, na macicy, w pachwinie i opłucnej. Trochę spanikowany znalazłem chirurga onkologa, właśnie tego lekarza w BodyClinic (wizyta 250 zł bez rachunku). Wszedłem z dokumentacją i dr przejrzał pobieżnie CT, wynotował wielkość guzów i powiedział: "we środę jest święto, skonsultuję się z kolegami i oddzwonię we czwartek - …
Opinia dodana przez: Mariusz

Lekarz rodzinny

Przychodnia Miejska nr 1
Idzikowskiego 7b

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Świetna pani doktor. Trafiłam do niej przypadkowo z wirusówką, a dr. Venskaya od razu zauważyła kilka innych dolegliwości, gdzie poprzedni lekarze lekceważyli i machali na to ręką, a pani doktor sama wysłała mnie na badania diagnostyczne. Nie spieszyła się, wysłuchała, była bardzo miła i rzeczowa. Czuję, że w końcu skończą się moje problemy ze zdrowiem.

lekarz Izabela Słowik

Alergolog, Dermatolog

Konwaliowa 10

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Sławomir Tymiński

Przychodnia Miejska nr 1
Idzikowskiego 7b
05-070 Sulejówek

Każda wizyta u TEGO lekarza nastawia pacjenta optymistycznie do życia. Polecam serdecznie: bardzo kompetentny, nadzwyczaj miły i uprzejmy, wiedzą i podejściem do pacjenta budzi pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: mzet35

lekarz Robert Bakuła

Chirurg ogólny, Urolog

Sobieskiego 131 a
05-070 Sulejówek

Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.

lekarz Anna Horodejczuk

Rehabilitant

Emilii Plater 1
05-070 Sulejówek

Lekarz, który traktuje pacjenta jak człowieka wymagającego pomocy. Szybka diagnoza i bardzo życzliwe podejście. Pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi.

lekarz Tomasz Zieliński

Vita Medica
ul. Kombatantów 85
05-070 Sulejówek

Świetny lekarz, naprawdę polecam. Za podejście, brak pośpiechu, dobry humor i uśmiech. Za to, że za każdym razem wszystko dokładnie tłumaczy i za to, że moja córeczka nigdy nie marudziła na Jego badaniu.

lekarz Mariusz Kujawski

NZOZ Centrum
ul. 11 Listopada 87
05-071 Sulejówek

Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Opinia dodana przez: Karolina Gaj

Jarosław Wenda

Piastowska 8a
05-070 Sulejówek

Na wizycie byłam w przychodni na NFZ w Otwocku, 450 km od miejsca zamieszkania, ale było warto. Duże zaangażowanie ze strony lekarza, szybka i prawidłowa diagnoza mojej dolegliwości. Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna, że pomógł mi, zlecił tomograf nogi a potem znalazł rozwiązanie i przekierował mnie do innego specjalisty, który podjął się zoperowania mojej nogi, staw rzekomy goleni. Polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Beata Cichowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM"
11 Listopada 87
05-070 Sulejówek

Jestem bardzo zadowolona z opieki. Dostałam lek który pomógł za pierwszym razem. Mam zupełnie inne poczucie. Jeżeli nikt nie pyta, to robi swoje ja otrzymałam informacje o które pytałam. Uważam że jest dobrym okulistą.
Opinia dodana przez: Alis

lekarz Ferdynand Parcheta

Internista, Lekarz rodzinny

Oddział Sulejówek
Armii Krajowej 21
05-071 Sulejówek

Lekarz z powolania a nie wypisywacz recept i zwolnień lekarskich. Zaangażowany w swoją pracę, rzetelny i konkretny. Trafne diagnozy Pana doktora oraz dopasowane medykamenty, skutecznie i szybko wyleczyły kilkukrotne, potężne infekcje. Taki lekarz, to skarb!

lekarz Barbara Surowska

Alergolog, Pediatra

Akacjowa 2
05-070 Sulejówek

Świetny lekarz, miła, dokładna, empatycznaz moja córka jest bardzo trudnym przypadkiem - terapię trzebabylo wiele razy modyfikować. Dziś jestem mamą szczęśliwej 4-łatki, która mimo AZS i wielu innych kłopotów na tle alergicznym może normalnie żyć, jeść prawie wszystko co lubi i rozwijać się prawidłowo.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Waleria Mordarska

Dermatolog, Wenerolog

Piastowska 1
Sulejówek

Niestety nie polecam tej pani. Torbieli pilonidalnej "nie potrafiła" rozpoznać. Przepisywanie słabych maści, co 2 tyg rutynowa wizyta pod czas której odnosiło się wrażenie że jeszcze sporo wizyt za nim problem zostanie rozwiazany. Ogólny bilans to 700 zł na wizyty i leki. Problem powiększony oraz podrażniony. Namawianie na chirurgiczne wycięcie "tego być może tłuszczaka" na miejscu w przychodni i to z miejscowym znieczuleniem... Trzech różnych chirurgów usłyszawszy o problemie dosłownie …

dr Mirosława Siemaszko-Pietrusiewicz

Ginekolog

CENTRUM
Szkolna
05-070 Sulejówek

czytając zaledwie kilka pozytywnych komentarzy zastanawiam się czy to nie sama pani Siemaszko je pisala... Pani , bo nawet nie potrafię nazwa ją doktorem. Pomijając już to , że jest chamską i opryskliwą kobietą, bez podejścia do pacjentki, jest to osoba bez żadnych kompetencji, kompletnie żadnych. WIZYTY TRWAŁY OD 3 DO 5 MINUT, właściwie ta pani nic nie mówila. trafiłam do niej tylko dlatego, że w miarę szybko można bylo …
Opinia dodana przez: anita

lekarz Elżbieta Lipska

Dermatolog

Vita-Glob Specjalistyczny Ośrodek Medyczny
Kruczkowskiego 60
05-070 Sulejówek

pani doktor, nie wyjaśniła wyprysków na skrze przepisując maść, która przepisała mojemu koledze na krostki na pośladach, nie wydaje mi się żeby było to samo, bo ja mam pierścienie wokół tych krostek, kolega nie. Gdy zapytałam jak stosować, pani powiedziała, że to wszystko i poszła, chyba na herbatę, albo do wc. Nie wiem, ale mnie olała, wizyta była prywatna. Szkoda pieniedzy i tyle.
Opinia dodana przez: Iwonka

lekarz Jacek Mikołajuk