Przywróciła mi wiarę w lekarzy. Na poważnie podeszła do tematu zdrowia mojej córki, zleciła badania, o których mogłybyśmy pomarzyć. Na wiedzę i czuje się, że tę wiedzę poszerza i uaktualnia. Gorąco polecam :)
Pani doktor była lekarzem prowadzącym mojego syna w Szpitalu Dziecięcym w Toruniu. Bardzo rzetelna. W ciągu kilku dni zleciła badania, na które z pewnością miesiącami czekałby syn. Bardzo sympatyczna. Wspierała psychicznie także mnie w tych trudnych chwilach. Potrafiła wytłumaczyć w sposób zrozumiały dla laika każde badanie a także wyniki tych badań. Zawsze uśmiechnięta i otwarta na rozmowę pomimo wielu godzin w pracy. Z całego serca polecam Panią doktor.
Brakuje gwiazdek żeby ocenić Panią Murawska. Lekarz z powołanie, ma niesamowite podejścia do pacjenta ale także do rodziców. Posiada ogromną wiwdze ktor potrafi przekazać w bardzo fajny sposób. Świetny diabetolog i endokrynolog.