Dobry fachowiec i ma wiedzę. szczerze polecam. Profesjonalista w każdym calu. Świetnie poradził sobie z bólem nie tylko moim, ale i moich znajomych, którym pana Szymona poleciłem. Doskonale potrafi komunikować się z pacjentem, jednocześnie będąc bardzo rzeczowym i dokładnym. ma szeroką wiedze z anatomii i umiejętność odczytywania zdjęć lepiej niż nie jeden lekarz
Profesjonalna i szybka pomoc w razie bólu pleców.zawsze mogę liczyć na pomoc tego wspaniałego człowieka
Do mgr Szymona Sznapki trafiłam po namowie moich koleżanek z pracy (dzięki :)). Cierpiałam od dłuższego czasu na rwę kulszowa. Odsyłano mnie od szpitala do szpitala od fachowca do fachowca... lekarze nie traktowali poważnie mojego problemu. Chociaż lekarz który przyjmuje z Panem Szymonem bardzo dokładnie wszystko mi wytłumaczył i zaproponował terapie. Dziś nie mam już żadnych problemów. Dziękuje. To najlepszy terapeuta jakiego spotkałam na swojej drodze. jest naprawdę wielki!
Nie będę dużo pisał . Krótko mówiąc, groził mi zabieg jestem po rehabilitacji i nie czułem się tak nigdy w życiu. Dziękuję Panie Szymonie
Polecam to doskonały fachowiec, oraz bardzo dobry człowiek polecam zdecydowanie. Jan
jestem bardzo zadowolona z leczenia i poprawa nastąpiła natychmiastowo POLECAM!!!!
jestem bardzo zadowolona z leczenia i poprawa nastąpiła natychmiastowo
POLECAM!!!!
Witam! Terapeuta na najwyższym poziomie wiedzy medycznej jak i podejścia do pacjenta, wyjaśnienie diagnozy i sposobu leczenia zrozumiałym językiem. Zawsze pomocny pacjentowi. Jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim bez wahania Pana Szymona Sznapke.
ciesze się ze spotkałem go na swojej drodze
ciesze się ze spotkałem go na swojej drodze
Profesjonalista w każdym calu. Świetnie poradził sobie z bólem nie tylko moim, ale i moich znajomych, którym pana Szymona poleciłem. Doskonale potrafi komunikować się z pacjentem, jednocześnie będąc bardzo rzeczowym i dokładnym.Fantastyczny człowiek
Użytkownik anonimowy Anonim 83.220.106.187 Komentarz: Rewelacyjny fachowiec szczerze polecam. Trafiłam do niego z polecenia lekarza wcześniej leczona byłam bezskutecznie przez 3 lata .Kilku lekarzy proponowało mi operacje.Postanowiłam spróbować czegoś innego poza tabletkami. Po terapii zapomniałam co to bolący kręgosłup i kolano.Polecam wszystkim walczącym z bólem . Anna
Użytkownik anonimowy
Anonim