lekarz Piotr Jackowski

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Do Pana Dr.Jackowskiegochodze od niedawna, zna się na rzeczy, bardzo miły, uprzejmy, godny zaufania! wszystko wyjaśnia:) Polecam serdecznie!

lekarz Robert Gubernat

33-100 Tarnów

Super lekarz, bardzo dobre podejście do chorego, duże doświadczenie i kompetencje w połączeniu z cierpliwością.

lek. dent. Piotr Solak

ulica Krasińskiego 6A
33-100 Tarnów

Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista.Posiada ogromną wiedzę w swojej dziedzinie. Jest niezwykle kompetentny i bardzo dokładny. Cechuje Go bardzo dobre podejście do pacjenta. Wszystko cierpliwie i fachowo wyjaśni. Jest przy tym osobą kulturalną, życzliwą i sympatyczną.Leczenie u Pana Doktora to czysta przyjemność. Bez bólu i strachu. Wszystko na najwyższym poziomie. Szczerze,z serca wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Mariusz Budzyń

Eudomed
Szewska 12
33-100 Tarnów

Lekarza poleciła mi znajoma. Zdecydowanie przyłączam się do wszystkich dobrych opinii tutaj. Doskonały specjalista z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, przyjemna atmosfera w gabinecie ( pomimo tego, że była to wizyta na fundusz;))
Opinia dodana przez: Mimi

lek. stom. Maciej Dorosz

Maciej Dorosz
Konarskiego 11
Tarnów

Również szczerze polecam dr. Dorosza. Gdy konkretnie spuchło mi dziąsło, jako jedyny zaoferował wizytę na drugi dzień z rana, reszta oczywiście albo nie miała terminów, albo na hasło "nowy pacjent" odkładała słuchawkę. Dlatego za samo podejście w tej konkretnej sytuacji w przyszłości zamierzam korzystać tylko z usług p. Dorosza. Jeśli dodać do tego naprawdę przystępne ceny w stosunku do innych stomatologów, u których za samo tylko przekroczenie progów ich pięknych, …
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Tomasz Wikarjak

Ortopeda, Traumatolog

ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
33-100 Tarnów

Bardzo dobry lekarz.Mój staw skokowy zrobiony perfekcyjnie,każdy kto ogląda zdjęcie pyta się gdzie jest taki specjalista. Trochę zabiegany i rozchwytywany, ale wie co robi i co mówi. Polecam.

lekarz Jacek Kawecki

Anestezjolog

Krakowska 15
32-800 Tarnów

Bardzo zyczliwy, usmiechniety, wszystko dokladnie wytlumaczy, ma swietne podejscie do czlowieka. Przed zabiegiem staral sie mnie uspokoic, poniewaz bardzo sie denerwowalam. Dziekuje lek. Kaweckiemu i calemu zespolowi za swietna atmosfere oraz profesjonalizm podczas zabiegu. Pozdrawiam i zycze samych sukcesow w pracy i w zyciu prywatnym. :)

lekarz Anna Gąsiorek

Laryngolog dziecięcy

MEDICO Gabinet Laryngologiczny
ul. Pułaskiego 25
33-100 Tarnów

Nawiązanie ciepłego kontaktu z małym pacjentem to połowa sukcesu. Pani doktor świetnie to potrafi. Doświadczony lekarz , bezbłędna diagnoza. Specjalista godny polecenia.
Opinia dodana przez: Marek

Tomasz Czechowicz

ulica Mościckiego 158
33-100 Tarnów

Ten super lekarz ma za sobą trudne usuwanie ósemki, ale to profesjonalista i do tego bardzo sympatyczny. Razem a Panią asystentka stanowią zgrany zespół i robią dobrą atmosferę. Polecam.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Tomasz Bazański

33-100 Tarnów

Doktor Tomasz to nasz ulubieniec. Cała rodzina się leczy u niego. Mój teść Andrzej z żoną Magdaleną. Z tego co mi opowiadali, to badanie jest perfekcyjne, bez problemu, nic nie dolega. Żona Andrzeja nie krzyczy i nie gryzie. To wielki sukces. Ja też jestem zachwycony, czekałem pod drzwiami i podsłuchiwałem, co doktor robi, okazało się, że przenikliwie bada, póżniej mnie poprosił i powiedział, że jak chce, to dostanę skierowanie razem …
Opinia dodana przez: Dariusz

prof. dr hab. n. med. Ireneusz Kotela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Euromed. Specjalistyczne centrum medyczne
Szewska 12
33-100 Tarnów

Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Zgajewski

Przychodnia Rodzinna nMedica
PARKOWA 2
33-100 Tarnów

pełen profesjonalizm, kompleksowe podejście do pacjenta, szybkie podjęcie decyzji, mam pełne zaufanie do tego lekarza

lekarz Anna Smida

Sowińskiego 10 lok. 2
33-100 Tarnów

Witam,byłam u pani dr.pierwszy i ostatni raz,może kobiety w ciąży inaczej traktuje ,bo wie że to jest dobry zarobek na tych paniach,ja byłam tyko zrobić badanie ginekologiczne, mam 45 lat a że jeszcze mam problem z suchością pochwy ,chciałam spytać o poradę może jakieś badanie powinnam zrobić czy jakieś leki zacząć brać ,to lekarka popatrzyła na mnie i powiedziała że to już taki wiek że to normalne i powinnam się …

lek. med. Urszula Horbacewicz

Laryngolog, Wizyty domowe

CenterMed Szkotnik
Szkotnik 19
33-100 Tarnów

Bardzo polecam! Pani doktor była uprzejma przyjąć moje maleńkie dzieci na oddziale. To świadczy o dużej empatii!! Nie musiała, a zrozumiała naszą sytuację i to zrobiła. Nie było łatwo, bo dzieci bardzo płakały, a jednak podjęła się. Kilka dni wcześniej byłam u laryngolog w jednej z osiedlowych przychodni i takie płaczące dziecko zostało odesłane z kwitkiem. Przykre. Bardzo, bardzo dziękuję!
Pan Dr R. Meń to zdecydowanie najlepszy specjalista z jakim miałam do czynienia. Szczególnie cenię wysoki poziom kultury osobistej, humor i bezpośredniość oraz niekwestionowalną wiedzę. Doktor bardzo mi pomógł!

lekarz Piotr Bodzioch

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ul.Mostowa
33-100 Tarnów

Pan Doktor przeprowadzał u mnie operację oszczędzającą pierś i choć minął tylko miesiąc mogę napisać, że efekt przeszedł moje oczekiwania. Po operacji czułam się bardzo dobrze, nic mnie nie bolało. Bardzo miły, serdeczny i zaangażowany lekarz. Jest nie tylko doskonałym fachowcem, profesjonalistą, ale także (co dla nas pacjentów jest bezcenne) osobą bardzo życzliwą, pełną ciepła i empatii. Wizyta zawsze przebiega bez pośpiechu, gdyż pan Doktor wszystko tłumaczy i odpowiada na …

Piotr Barnaś

Neurochirurg

szpital wojewódzki Tarnów
Tarnów

Mogę powiedzieć tylko jedno... Ten człowiek to nie jest lekarz, to jest cudotwórca. Facet w moim przypadku dokonał cudu. Złote ręce, złote serce!!! Trafić w doktora ręce to wielki szacunek i szczęście.

lekarz Anna Bułat

Dermatolog

ulica Siewna 9
33-100 Tarnów

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani dr ma nieprzeciętną wiedzę i doświadczenie. Wszystko wytłumaczone. Perfekcyjnie przeprowadzony zabieg dal super rezultaty. Polecam serdecznie.

lekarz Krzysztof Aloksa

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Bardzo miły, sympatyczny,pomocny,uprzejmy lekarz,wysłuchuje pacjenta tlumaczy wszystkie wątpliwości.Jestem bardzo wdzięczna lekarzowi za fachową pomoc,za to że nie zbywa pacjenta tylko chce mu pomóc. Jest najlepszy w swojej dziedzinie i każdemu mogę go polecić, oby takich lekarzy było więcej w Tarnowie.

lekarz Emilia Borcz

33-100 Tarnów

Wujek musi za mnie napisać, bo ja sam nie bardzo umiem. On jest lepszym pismakiem niż ja. Otóż, żona Dariusza zgubiła okulary i zapomniała gdzie. Kuzyn poszedł z żoną do lekarki a ta stwierdziła, że jemu minusy zamieniają się na plusy. Czemu wcześniej tego nie zauważył, gapcio z niego i tyle.
Opinia dodana przez: Dariusz z rodziną