lekarz Marcin Huwer

Lekarz rodzinny, USG

Przychodnia Lekarska nr 4
Wyspiańskiego 19

Dr.Huwer ma niezywkle cieple i spokojne podejscie do pacjeta.Zawszwe cierpliwe tlumaczy zawilosci choroby oraz metode leczenia.Jest bardzo skromna i uczciwa osoba. Oby takich wiecej.Dziekuje Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: sylwia84
Bardzo dziękuję Panie Profesorze, Anna M

lekarz Magdalena Londzin-Olesik

Klinika Endokrynologii Dorosłych
Ceglana 35

Jestem pacjętką Pani doktor od pięciu lat zawsze jest miła (ma się wrażenie że jest się jedynym pacjentem). Tłumaczy wszystko zrozumiałym językiem. Zawsze wysłucha pacięta . Zaangarzowana, przyjazna, serdeczna. Wspaniały człowiek i lekarz
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. med. Krzysztof Solana

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "FIZJO-MED II"
Żelazna 1

Doktor Solana jest lekarzem z bardzo dużym doświadczeniem oraz wiedzą, którą dzieli się z pacjentką. Wizytę rozpoczyna od uważnego wywiadu podczas , którego wszystko szczegółowo omawia i szuka dla pacjentki najlepszego rozwiązania. Po wykonaniu badań ustala dalszy przebieg leczenia. Dzięki wskazówką Pana Doktora , uniknęłam operacji. Teraz jestem pod stałą kontrolą Doktora i wszystko jest w należytym porządku. Dziękuję Doktorze za poświęcony czas oraz uważność i fachowe podejście. Jeżeli chcesz …
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Maria Dziubińska-Basiak

Radiolog

Zielonogórska 32/43

Właśnie przeczytałam opis badania rezonansem magnetycznym wykonanym w przychodni zabrzańskiej. Nie znam się na tym generalnie, bo nie jestem medykiem. Ale mam już swoje życiowe doświadczenie z lekarzami i konowałami przeróżnej maści... W ostatnim czasie byłam mocno podłamana kontaktami z tymi drugimi. Ich "olewajstwem", przepisywaniem mi wit. D3 na moje, jak się okazało poważne problemy zdrowotne. A opis wyniku na nowo podbudował mnie i dał nadzieję na działanie konstruktywne. Ten …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Anna Czopik-Flak

Provita
ul. Żelazna

Byłam pierwszy raz i na prawdę jestem bardzo zadowolona. Pani doktor bardzo miła i kompetentna. Widać, że robi to z pasji, z fantastycznym ludzkim podejściem ! polecam !
Opinia dodana przez: M

lekarz Rafał Czechowski

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Pan Doktor jest godny polecenia. w sposób jasny i rzeczowy wyjaśnił mi przyczynę mojej choroby i sposób jej leczenia. Mam pełne zaufanie do Jego kompetencji, jest cierpliwy i uprzejmy , bardzo polecam .
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Justyna Chmielińska

Rehabilitant

ul. Jacka Woszczerowicza 8

Oby jak najwięcej takich lekarzy !!! Jest opiekuńcza , świetnie diagnozuje i leczy ! Polecam leczenie u Pani Chmielinskiej w każdym przypadku Jej specjalizacji !
Opinia dodana przez: Janina

Robert Świercz

Lekarz rodzinny, Medycyna estetyczna

Nowa Linia

Najbardziej kompetentny lekarz medycyny estetycznej u jakiego byłam. Usta i botox wykonane perfekcyjnie i nieprzesadzone; otrzymałam efekt taki jakiego oczekiwałam. Ceny rozsądne, Pan Dr nie naciągał (a jest to nagminna praktyka niestety...), taktowny, miły, czułam się bardzo komfortowo. na pewno wrócę i będę polecać koleżankom, pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Jan Krupiński

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Pierwszy raz spotkałam się z taką fachowością i podejściem do pacjenta życzylabym służbie zdrowia w naszym kraju takich właśnie lekarzy ktorzy są właśnie ludźmi z tą iskierką (. Tym czymś )
Opinia dodana przez: Danuta Grabowska

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lekarz Sabina Więcek

Gastrolog, Pediatra

Al. Roździeńskiego 86a/III D

Dzień dobry , chciałabym umówić wizytę prywatnie i pilnie poszukuję nr tel. do gabinetu Pani dr Więcek w Chrzanowie. Proszę o podanie jeśli ktoś z Państwa posiada kontakt.
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Olga Danielewska-Wesoły

Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT w Katowicach
Szopienicka 65

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Wykazuje na wysokim poziomie profesjonalizm oraz dbałość o pacjenta. Szczerze wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Katarzyna Smolik

Internista, Reumatolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech
Wspaniała, niezwykła... Zawsze cierpliwe wysluchuje, analizuje wszystko co mowi rodzic, nikomu nie ufam tak jak jej - nie zdarzylo mi sie by jej diagnoza byla nietrafna, a leczę u niej juz drugie dziecko. Czasami wystarczy ze zadzwonię i udziela porady przez telefon. Absolutnie lekarz z powołania. Gosia

dr n. med. Marek Kudła

Ginekolog położnik, RTG

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki

DROGIE PANIE. TO WŁAŚNIE TEN. NAJLEPSZY SPECJALISTA NA JAKIEGO UDAŁO MI SIĘ TRAFIĆ.FACHOWOŚĆ KOMPETENCJA I TO "COŚ" COŚ CZEGO NIE MAJĄ INNI O TEJ SAMEJ PROFESJI A CO JEST BARDZO WAŻNYM ASPEKTEM - RELACJA Z PACJENTKĄ. JUŻ NA PIERWSZEJ WIZYCIE POCZUJECIE SIĘ USPOKOJONE, PODNIESIONE NA DUCHU, ROZBAWIONE A MOŻE NAWET WYLECZONE

dr n. med. Krystyna Jochan

alergomed
katowice ul żelazna1

Witam, chciałabym tylko potwiedzic to, co piszą wszystkie osoby z pozytywną opinią na temat dr Jochan. To jeden z naprawdę nielicznych lekarzy z powołania; do tego przemiły,przesympatyczny człowiek, który juz przy pierwszej wizycie sprawia, że czujesz się wyjątkowo; jakbyś był jednym jedynym pacjentem Pani Doktor.Miałąm ogromny problem, od kilku lat nic nie widzę na jedno oko z powodu ucisku guza oczodołu na nerw wzrokowy;z tym się nawet jakos pogodziłam. Niestety …
Opinia dodana przez: Karina

lek. dent. Michał Okrajni

Indywidualna Praktyka Lekarska
ul. Krasińskiego 25a 101, Katowice

Zabieg wstawiania implantu był dla mnie stresujący , ale zespół który się mną opiekował na czele z panem doktorem Okrajni spowodował ,że zabieg przebiegł z niewielkim bólem w bardzo miłej atmosferze co spowodowało znacznie zmniejszenie lęku . Jestem po wszczepie brak powikłań wszystkim polecam uprzejmego o stoickim spokoju , który zawsze z dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta Pana dr OKRAJNI Zabieg zakończony był założeniem opatrunku z osocza oraz miałam okłady …
Opinia dodana przez: Iwona

dr Wojciech Rydzewski

Poleska 30

Bardzo dobry lekarz. Do pacjenta podchodzi profesjonalnie, na każde pytanie odpowiada w prosty sposób, aby zrozumieć nie kończąc medycynę. potrafi naprawdę pomóc, aby pomóc w bólu. Polecam każdemu doktora Rydzewskiego.
Opinia dodana przez: zofia

lekarz Andrzej Szedel

Urolog

ulica Kościuszki 13/3

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pan doktor dokładnie wytłumaczył mi jak będzie wyglądał zabieg. Bardzo miły człowiek, życzyłabym żeby wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjenta.