Łęczyca
Wspaniała Pani dr, od lat chodzę tylko do Pani dr. Prowadziła moje dwie ciąże, zawsze wszystko wytłumaczy. Wszystkie badania bez problemu wystawiała. A jak nie była wstanie pomóc to polecała innych lekarzy.
Łęczyca
Dzisiaj przekonałam się, że wszystkie opinie na temat niekompetencji tej lekarki i lekceważącej postawy wobec pacjentów są prawdziwe. Po wielu miesiącach walki z zmianami skórnymi umówiłam się na prywatną wizytę w centrum medycznym, w trakcie której nie został przeprowadzony ze mną nawet podstawowy wywiad – nie zapytano od jak dawna występują zmiany, jakie leki przyjmowałam do tej pory oraz w jakich dawkach. Lekarka ledwie rzuciła okiem na wyniki badań krwi …
Tomma Pracownia Rezonansu Magnetycznego Łęczyca
Zachodnia 6
Tomma Pracownia Rezonansu Magnetycznego Łęczyca
Zachodnia 6
ulica Zachodnia 6
Łęczyca
Znakomity lekarz .Patrzy na pacjenta całościowo. Leczy przyczyny a nie tylko skutki.Wizyta u Pani doktor to poczucie że jest się w dobrych rękach. Gorąco polecam
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za to, że zawsze potrafi mnie wesprzeć i pomóc, kiedy tego potrzebuje.Czuje się zawsze bezpiecznie i mam pewność, że jestem w dobrych rękach. Dziękuję za całą Pańską wiedzę, doświadczenie i zaangażowanie, jakie mi Pan okazał.Jestem niezmiernie wdzięczna za wszystko, co dla mnie zrobił.Szacun ogromny!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE OLMEDICA M. OLSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA"
ul. Jana Kilińskiego 11
Łęczyca
Naprawdę godny polecenia lekarz , dzwońcie , umawiajcie się , myślę że mi pomógł . A samopoczucie na początek to już coś.
ul. Jana Kilińskiego 11
Łęczyca
Pani doktor jest lekarzem bardzo dokladnym i sumiennym,tlumaczy schorzenie i sposob leczenia,uwazam ze jest lekarzem godnym zaufania.
Centrum Medyczne Olmedica Łęczyca
Poznańska 24
Łęczyca
Pan doktor godny polecenia. Konkretny i zna sie na rzeczy. Usuniecie torbieli z migdala zajelo krotka chwilke i zadnego bolu.