lekarz Łukasz Rojek

Bardzo dobry lekarz, kompetentny, uprzejmy. Od dłuższego czasu jestem pod opieką poradni gastroenterologicznej UCK w Gdańsku pod opieką pana Doktora i jestem bardzo zadowolona z przebiegu leczenia. Irena Polak
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Natalia Kmieć

Przychodnia Lekarska Nowy Chełm
Chałubińskiego 23

Mając 26 lat dowiedziałam się z USG o zmianach w lewej piersi. Dostałam skierowanie do pani doktor Natalii Kmieć - od razu zaczęłam googlowalać opinie i nie znalazłam ani jednej. Cieszę się, że mam możliwość wystawienia tej pierwszej - bo trafiłam na niezwykle troskliwą i kompetentną osobę. Pani doktor opowiedziała o szczegółach mojej dolegliwości, skierowała na odpowiednie badania i rozwiała wszystkie wątpliwości. Sama diagnoza poszła bardzo sprawnie, właśnie jestem w …
Opinia dodana przez: Alicja Lubecka

lek. dent. Beata Kołodziejska-Drobiszewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne EURO DENT
ulica Kołobrzeska 39F

Super stomatolog. Leczyliśmy się u niej przez okres 2 lat :) Wszystkie zęby CUDO :) Miła, sympatyczna bardzo dobra stomatolog. Przyjmuje w EuroDencie w Gdańsku. Polecam!

lekarz Marcin Keller

NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26

Lekarz z powołania! Wyrozumiały, informuje pacjenta o całym procesie leczenia. Lekarz empatyczny, profesjonalny, kulturalny a także szanujący pacjenta. Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: JN

lek. dent. Wioleta Sekula

al. Grunwaldzka 62/1A

Profesjonalistka-rzetelna,fachowa,cierpliwa... wzór dla innych,zmanierowanych lekarzy. Indywidualne podejście do pacjenta,troska,oraz przyjazne usposobienie zasługują na najwyższą ocenę...
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Radosław Małkowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Kartuska"
Kartuska 63/65

Wyjątkowy lekarz! Bardzo dobre podejście do pacjenta, pomocny w trudnej sytuacji, pomógł mi nawet w niedzielę. Dziękuję Panie Doktorze!

lekarz Łukasz Woś

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Lekarz godny polecenia, miły, uprzejmy. Ze zrozumieniem tłumaczy przebieg operacji jak i udziela wszelkich informacji już po przebytej operacji.
Opinia dodana przez: Hanna

mgr Elżbieta Regina Wenzel

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny Elżbieta Regina Wenzel
Kowalska 3/8

Bardzo polecam, wnikliwa, ciepła pani psycholog, mądry psychoterapeuta -wyszedłem dzięki terapii z ciemnej nocy depresji. Potrafi zmotywować do walki o siebie i pracy - z sesji na sesję. Chodziłem wiele tygodni i było warto.
Opinia dodana przez: Antoni
tak to już jest, że kiedy się szuka, w końcu znajduje. Euzebiusz też szukał bardzo długo i gotów był zrezygnować. Pani dr Hanna Badzio-Jagiełło pomogła i nadal wspiera. Od wielu lat jestem Jej pacjentką, te 3000 znaków, to znacznie za mało, by napisać opinię o tak wspaniałym lekarzu, człowieku, który w pewnym momencie staje się kimś więcej niż tylko lekarzem w standardowej relacji lekarz z jednej strony biurka, pacjent z …
Opinia dodana przez: Hania

lekarz Grzegorz Szreder

ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Andrzej Klukowski

ulica Wileńska 44

Bardzo kompetentny, sympatyczny i wyrozumiały lekarz. Świetne podejście do dziecka z autyzmem. W rankingu 6/5 gwiazdek Wojtusia. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Wojtuś

lekarz Jarosław Sova

Otolaryngolog

ulica Wileńska 44

Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

dr n. med. Andrzej Betlejewski

Laryngolog

al. Grunwaldzka 212 (Company House

Bardzo dobry specjalista laryngolog. Polecam z calego serca. Kompetentny i bardzo grzeczny człowiek.

prof. dr hab. n. med. Waldemar Narożny

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Gen. De Gaulle'a 3/2

Serdecznie polecam Profesora, zwłaszcza, że doświadczyłam wizyt u różnych "specjalistów"...Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta ale przede wszystkim zrozumienie i skuteczna pomoc to główne zalety.
Opinia dodana przez: mirosław

lekarz Cezary Płatkowski

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr

lekarz Marta Gruchała-Niedoszytko

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!

lekarz Beata Błaszczyńska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ORTOPEDIA"
ulica Oliwska 62

Jestem zachwycona podejsciem pani doktor do pacjenta. W bardzo przystepny sposob zostalam poinformowana o mojej chorobie i o sposobie jej leczenia. Pani doktor uwaznie wsluchuje sie w informacje jakie przekazuje pacjent i stosownie do nich ustala sposob leczenia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Adam Stencel

Dr Ewa Semetkowska-Jurkiewicz - diabetolog
ul.Rajska 10 lok.63

Wyjątkowy lekarz ktory po 11 latach walki z bezpłodnością pomógł nam cieszyć sie upragniona ciążą! (Jestem w 30 tyg.ciąży)wszystko jest ok!Nigdy nie potraktował naszych obaw i pytań za bezsensowne...bardzo jesteśmy mu wdzięczni!!!
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marina Morskaya

Lekarz rodzinny

Startowa 1/gab.14

Moja kochana pani doktor...przemila nie ma problemu z niczym ...mozna porozmawiac pytac zawsze odpowie na pytania pocieszy i skieruje gdzie trzeba....
Opinia dodana przez: Kasia