Oddziały Szpitalne
al. Zwycięstwa 31/32
Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24
Przyszłam do pana doktora z bólem kolan. Kazda wizyta w miłej atmosferze, bardzo dokładna, szczegółowo opisana i wytłumaczona. Do tego dokładna i trafna diagnostyka. Teraz czas na rehabilitację. Dziękuję i pozdrawiam pana doktora :)
NZOZ Caritas Archidiecezji Gdańskiej
Fromborska 24
Pani doktor jest świetnym psychiatrą. Ma ogromną wiedzę i długoletnie doświadczenie, co pozwala jej wydać trafną diagnozę. Kontakt z Panią doktor Limon jest zawsze ciepły i serdeczny, a jej śmiech zarazliwy - człowiek nie może doczekać się następnej wizyty. Kulturę osobistą, pasję i profesjonalizm słychać w każdym zdaniu. GORĄCO POLECAM!!!
Aleja Rzeczypospolitej 33
Wizyta w gabinecie doktora Mariusza Dudzińskiego w trzech słowach to: uśmiech, profesjonalizm i perfekcjonizm. Każdemu, kto chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa, polecam tę przychodnię. Pan doktor potrafi świetnie wyleczyć nie tylko zęby, ale i strach przed wizytami. Wszystkie zabiegi jakie przeszłam, były absolutnie bezbolesne, chociaż kiedy usłyszałam, że czeka mnie wycinanie dziąsła wokół ósemki i leczenie kanałowe innego zęba, chciałam dać nogi z fotela. Niebagatelne znaczenie prócz zdolności …
ALMED Przychodnia Stomatologiczna
aleja Grunwaldzka 142
Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Gabinet psychologiczny OdNowa
ul. Konopnickiej 7/1, Gdańsk
Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Wojskowy Szpital Specjalistyczny w Gdańsku
ulica Polanki 117
Fantastyczny lekarz! Przede wszystkim podchodzi do pacjenta jak do człowieka, spokojnie tłumaczy i wielokrotnie potrafi odpowiedzieć na te same pytania. Jest cierpliwy i nie spieszy się. Poświęca tyle czasu ile mam wrażenie, że potrzeba dla pacjenta i problemu. Znajduje rozwiązanie i ku niemu prowadzi prawie jak za rękę. Polecam!
InVivo
Wita Stwosza 58
Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!
DIAGNOSON Centrum USG i lekarze specjaliści
Warszawska 100/U8
Bardzo kompetentny, szczegółowy w diagnozowaniu choroby, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania bez presji czasu. Bardzo życzliwy, uprzejmy i zainteresowany wyleczeniem pacjenta. Odpowiedzialnie bardzo polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEODENTICA"
Kartuska 149/4-5
Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117
Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Centrum Badań Klinicznych PI-House
Na Zaspę 3
Panie doktorze, dziękuję za pomoc i trafne rady związane ze stanem mojego zdrowia. Życzę sił, zdrowia i odwagi w realizowaniu swojego powołania.
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Wyjątkowo życzliwa, empatyczna, wrażliwa, przy tym kompetentna, profesjonalna i bardzo uważna Pani Doktor. Cierpliwie wysłuchuje pacjenta, analizuje badania, kieruje na badania, rehabilitację, lekarz naprawdę z powołania. Jestem pacjentką doktor Moniki z Enelmed. Miałam wizyty u wielu neurologów, tylko Pani doktor naprawdę pochyliła się nad moim zdrowiem. Bardzo dziękuję Pani doktor:)
uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego
Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …