pa - pa doktorku następnego razu nie będzie , niech ci bogowie olimpijscy wybaczą i partia wybaczą
opinia dotyczy porady lekarskiej w szpitalu powiatowym w Sokołowie Podlaskim poradnia kardiologiczna, na podstawie 2 wizyt w odstępie 3 miesięcy , średni czas wizyty to 2-3 minuty ,poczekalnia przed jego gabinetem momentalnie pustoszeje w przeciągu pól godziny , żadnego wywiadu z pacjentem , żadnego , czytania historii choroby, żadnych leków [ tylko te zaordynowane po zabiegu w szpitalu pół roku wcześniej ], wizyta w ramach NFZ u tego pana nie ma najmniejszego sensu , przesuwa w czasie kontakt z lekarzem który rzeczywiście powinien zająć się pacjentem , pół roku dla ludzi ze schorzeniami serca to praktycznie wyrok, ludzie w poczekalni już sobie anegdoty opowiadają o sposobie tego leczenia , nie wiem po którym razie dochodzi do nich że te wizyty nie mają sensu , ja już do niego nie pójdę
Tragiczny człowiek, nie polecam, współczuję rodzinie, dzieciom wnukom i wszystkim innym którzy go otaczają, polecam się odciąć jak najszybciej