Zaufanie do kompetencji | 4,4 |
Poświęcony czas | 4,1 |
Uprzejmość | 4,6 |
Godny polecenia | 4,3 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dr Ebert to specjalista wysokiej klasy,miły,uprzejmy,życzliwy po prostu profesjonalista.Dwa lata borykałem się z owrzodzeniem podudzia.Dr oczyścił ranę za pomocą urządzenia ultradzwiękowego,zrobił przeszczep skóry i po kłopocie.Kto ma podobne problemy szczerze polecam.Oby wszyscy podchodzili do pacjenta jak dr Ebert. Włodzimierz K.
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam wszystkim, mam calkowite zaufanie do doktora i zawsze jest gotowy sluzyc mi pomoca i rada. Dobrze doktorze ze jestes.
Godny polecenia | 5,0 |
świetny specjalista komunikatywny kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego
świetny specjalista
komunikatywny
kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego
Godny polecenia | 5,0 |
Super lekarz. Miałam guzka w piersi i dr Ebert zaproponował mi wycięcie. Bez narażania mnie na stres,bez oczekiwania na bad his-pat z biopisji. Wiadomo bylo,ze trzeba usunac guzek i to zrobil. Nie ma sladu po zabiegu. Pomimo,ze guzek byk "prawie pod pacha" zrobil naciecie tuz przy brodawce i nie ma dzis sladu po zabiegu. Uważam,ze dr Tomasz Ebert jest doskonałym specjalistą i szkoda,że nie pracuje w szpitalu. Gdyby cos powazniejszego sie dzialo z moim zdrowiem chciałabym żeby tak dobry specjalista i człowiek zaopiekował sie mną czy moja rodziną.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 3,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Grzech popełniony przez tego lekarza to ZANIEDBANIE. Zrobił mojej Mamie biopsję z piersi i zgubił wynik!!!! Kilkakrotnie Mama chodziła do niego po wyniki. W końcu przyznał, że wynik się zgubił ale jemu się przypomina że raczej wynik był dobry. Gdyby wtedy wszczął leczenie. Kazał przyjść za rok - wtedy na leczenie było niestety za późno.... Dziś odwiedzam Mamę na cmentarzu...
Tłumaczenie choroby i leczenia | 3,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Jakis zawily system rejestracji i przyjmowania pacjentow. Pomimo tego,ze lekarz jest swietnym fachowcem to troche przedmiotowo podchodzi do pacjentow. Wiecej indywidualnego podejscia zrobilioby kolosalna roznice.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Wszystko byłoby ok, tylko dlaczego za wyciągnięcie 4 szwów, które trwało 15 sekund (słownie piętnaście)wziął ode mnie 100zł.
Godny polecenia | 5,0 |
Wczesnie leczyłam sie u wpaniałego dok.Kanikowskiego obecnie leczę się u dok.Eberta jest bardzo dobrym, sympatycznym lekarzem potrafi słuchać podobne cechy ma co poprzedni lekarz cieszę się że mam się u kogo leczyć.
Usługa | Cena (zł) |
---|