lekarz Tomasz Gwiazda

2,3

Ocena tylko na jedną gwiazdkę bo nie można dać mniej. Brak wiedzy, brak kompetencji, brak uprzejmości. Pracę traktuje jak zło konieczne a pacjentów jak intruzów. Przez złą diagnozę konieczne było długie leczenie u innego lekarza Nie polecam !

Nie polecam !

Przy zapaleniu spojówek, dostałem krople z antybiotykiem, prosiłem o L4 pan lekarz stwierdził z kpiną że, na następny dzień oko będzie już zdrowe i mogę wrócić do pracy. Wypis na SOR Żeromskiego. Nie polecam

Jestem Pana pacjentem z SOR Żeromskiego z dn.07.05.2018. Konuzja palucha nl. Całe moje szczęście, ze to nie było złamanie . . .Rzeczowo, krótko i na temat - taka diagnoza i przepisane leki, to jak widać Pana dewiza, a rezultat wyśmienity i do tego zgodny z rokowaniem idealnie. z uznaniem dla Pana profesjonalizmu, pozdrawiam, życząc dalszych sukcesów. Artur W.