Zaufanie do kompetencji | 4,5 |
www.uropedia.pl
Zapraszam do odwiedzenia mojej strony:
www.uropedia.pl
Godny polecenia | 5,0 |
Tomasz Hilger = lekarz z pasją. Podejmuje medyczne wyzwania z powodzeniem,człowiek któremu można zaufać i powierzyć zdrowie własnego dziecka. Cierpliwy,odpowiada na wszystkie pytania rodzica,lekarz godny polecenia. Pacjenta traktuje z szacunkiem,ciepły i życzliwy człowiek a przede wszystkim świetny fachowiec.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny specjalista i lekarz z powołania. Dzięki Panu Doktorowi nasza roczna córcia w mgnieniu oka doszła do siebie po operacji usunięcia nerki. Dał się także poznać jako przemily człowiek, dla którego milion pytan dociekliwych rodziców nie stanowił problemu:) Dziękujemy!!
Dziękujemy!!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Polecono mi doktora nauk medycznych Tomasza Hilgera w lipcu 2012 roku.Zaniepokojona wyraźną zmianą kształtu czaszki,guzem na czole wielkości dużej śliwy na głowie mojej córki , postanowiłam skonsultować to z poleconym wcześniej chirurgiem. Konsultacja trwała 5 min z zegarkiem w reku, koszt wizyty 100 złotych. diagnoza bez wskazań do dalszych badań: nic groźnego,nie ma sensu prześwietlać,gdyż wszelkiego rodzaju prześwietlenia narobią więcej szkód niż to warte!Po wielu badaniach u innych specjalistów (w University Hospital w Southampton) między innymi: prześwietlenie głowy, tomografia komputerowa, rezonans magnetyczny,prześwietlenia płuc,badanie szpiku kostnego a także MIBG scan diagnoza okazała się zupełnie inna...neuroblastoma zwana nerwiakiem płodowym- najczęstszy nowotwór rozpoznawany u niemowląt!WALCZYMY O JEJ ŻYCIE a PAN DOKTOR CO ROBI?!
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Urodzony lekarz. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Potrafi wrzystko wytłumaczyć. NAPRAWDĘ POLECAM!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Pan doktor jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem. Jego doskonałe podejście do dziecka oraz do rodzica powinno być wzorem dla wielu lekarzy. Bardzo dziękujemy za opiekę nad Zosią
Godny polecenia | 5,0 |
MOJ SYNEK JEST POD OPIEKA PANA DR JUZ 4 LATA NA PRAWDE POMOGL JEST UPRZEJMY MA PODEJSCIE DO DZIECI WARTO GO POLECIC ZNAJOMYM
Godny polecenia | 5,0 |
Angażuje się w to co robi, jest bardzo miły, ma bardzo dobre podejście do pacjentów
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarze ze Szczecina i Bydgoszczy mogą chylić temu dr czoła. Polecam serdecznie, bo to prawdziwy specjalista, człowiek który ma fachową wiedzę, przy tym budzi zaufanie, jest grzeczny i uprzejmy, cierpliwy i konkretny w działaniu. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lekarze ze Szczecina i Bydgoszczy mogą chylić temu dr czoła.
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Wyświetl karty zamknięte od chwili uruchomienia programu Internet Explorer. Otwórz ponownie ostatnią sesję przeglądania Przeglądaj w trybie InPrivate Przeglądaj sieć Web bez przechowywania danych o sesji przeglądania.
Wyświetl karty zamknięte od chwili uruchomienia programu Internet Explorer.
Otwórz ponownie ostatnią sesję przeglądania Przeglądaj w trybie InPrivate
Przeglądaj sieć Web bez przechowywania danych o sesji przeglądania.
Godny polecenia | 5,0 |
Kompetentny i uprzejmy lekarz, zaangażowany w to co robi. Leczenie moczenia zalecone dla mojej córki było skuteczne. Polecam innym tego lekarza.
Usługa | Cena (zł) |
---|