lekarz Tomasz Huzarski

4,4
4,8
4,9
4,5

Totalnie odradzam wizytę u tego Pana. Pan Profesor zasugerował mi, że raczej długo nie pożyję i że przeżywalność przy moim schorzeniu jest dramatycznie niska. A i jeszcze dodał, żebym przygotowała się na wznowę. Wiedza i dyplomy to jedno, ale podstawą przy leczeniu pacjentów onkologicznych jest empatia. Tutaj zdecydowanie tego zabrakło... zwłaszcza, że inni lekarzy onkolodzy nie uważają mojej sytuacji za tak beznadziejną. Zostałam przez Pana Profesora zdeptana psychicznie.

Pan Profesor jest lekarzem z powołania, empatyczny,uprzejmy,cierpliwy, posiada ogromną wiedzę, jest bardzo bardzo pomocny,dobro pacjenta jest dla niego priorytetem.Jestem wdzięczna losowi, że postawił na mojej drodze w tym trudnym dla mnie czasie,tak wspaniałego człowieka.Dziekuję Panie Profesorze.

Pan Profesor wykonał u mnie biopsję cienkoigłową. Wizyta odbyła w się w przyjaznej atmosferze, a samo wkłucie było szybkie i bezbolesne - mniej niż pobranie krwi w laboratorium. Śladu po wkłuciu praktycznie nie widać. Profesor przeprowadził ze mną wywiad, podał zalecenia i wsparł dobrym słowem, co wcale nie jest tak powszechne w świecie medycznym. Znam przypadki, gdy pacjentki, którym robiono biopsję (przez innych lekarzy, w innych szpitalach), miały po niej ciężkie powikłania i były hospitalizowane. Dlatego obdarzyłam Profesora Huzarskiego największym zaufaniem i przyjechałam na biopsję aż z Trójmiasta. Była to najlepsza decyzja. Bardzo dziękuję i szczerze polecam Profesora.

Człowiek człowieczy,empatyczny,pomocny,uprzejmy ,o bardzo zaawansowanej wiedzy,cierpliwy ,wyrozumiały. Lekarz godny polecenia ,lekarz z powołania. Wzòr lekarza -człowieka dla innych lekarzy w polsce. Polecam z czystym sumieniem i dziekuję Panu Profesorowi za to ,że mamy takiego lekarza w Polsce. Dziękuję.

Dziś miałam przyjemność służyć jako pacjent wywiadu dla studentów w PUM Szczecin z udziałem profesora. Mimo że moje drzewo genealogiczne jest mocno obciążone nowotworami zwłaszcza z mutacja genu BRCA 1 i BRCA 2 Profesor doskonale naświetlił mi sytuację wdrażając swoich uczniów. Jestem mile zaskoczona atmosfera i podejściem do pacjenta. Wytłumaczył co i jak mam zrobić. Jest to człowiek lekarz z powołania. Oby więcej takich ludzi na drodze każdego pacjenta

Profesor doskonale naświetlił mi sytuację wdrażając swoich uczniów.
Jestem mile zaskoczona atmosfera i podejściem do pacjenta.
Wytłumaczył co i jak mam zrobić.

Wizyta przebiegła w miłej i spokojnej atmosferze. Pan Doktor dokładnie i bez pośpiechu wytłumaczył jak wygląda moja sytuacja. Zlecila niezbędne badania. Gorąco polecam.

To nie lekarz, to anioł! W życiu nie spotkałam takiego lekarza. Jestem pod wielkim wrażeniem. Przykład dla innych lekarzy, wzór do naśladowania.

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Empatyczny, uprzejmy, kompetentny, ogromna wiedza. Zawsze spokojny, uśmiechnięty. W trakcie wizyty potrafi stworzyć stworzyć przyjazną atmosferę, pacjent czuje się ważny, jest partnerem w rozmowie. Polecam!