Wspaniały lekarz specjalista z podejściem do dzieci jak i do rodzica polecam każdemu z całego serca. Pomógł naszemu synkowi za co bardzo dziękujemy ❤️
Dla nas wybór a raczej wizyta przez polecenie była strzałem w 10. 3 wizyty, zabieg u p. Dr w szpitalu i koszmar trwający kilka lat zakończył się (wcześniej kilka lat leczenia u nefrologa (również wspaniałej p.dr Kucharskiej) Więc na pewno będę polecać.
Nie polecam go jako chirurga urologa. To co zrobił mojemu synkowi nadaje się do gazety :/ najgorsze jest to cierpienie dziecka i fakt że będzie znowu cierpiał bo błędy doktora Koszutskiego będzie trzeba naprawić :/ poważnie zastanawiam się nad krokami prawnymi bo okaleczył mi dziecko
Dla mnie słowo ,,najlepszy,,to za mało.Będę zawsze polecała.Dziękuję za wszystko Panie doktorze!!!!!!
Rewelacyjny lekarz.Bardzo kompetentny i rzeczowy.Ma bardzo profesjonalne podejscie do pacjenta,odpowiada na wszystkie pytania rozwiewa watpliwosci. Zdecydowanie polecam!
Zdecydowanie polecam!
Najlepszy specjalista jakiego znam, wyważony, spokojny i zdecydowany. Wiedza super, podejście też . Godny polecenia .
Ja nie polecam Pana dokora.Nie bierze pod uwagę wywiadu rodziców.Jest arogancki i odpychający.Nie można uzyskać od niego wyczerpujących informacji na temat choroby dziecka tylko postanawia i koniec. Nie odpowiada na pytania rodziców.Są lepsi specjaliści w jego dziedzinie (urolodzy)którzy są milsi i potrafią zadbać bardziej o pacjenta.
Ja osobiście nie polecam tego doktora! Może i jest uprzejmy i posiada wiedzę teoretyczną w zakresie urologii ale nie potrafi jej wykorzystać. Leczy metodą prób i błędów a w taki sposób to rodzice sami mogą próbować leczyć swoje dzieci. Doktor nadaje się do wykładania teorii - bo tej aż nadto! ale nie miał pojęcia jak wyciągnąć nasze dziecko z moczenia nocnego. Powiedział, że najpierw spróbujemy tak, a jak nie wyjdzie to później przy następnej wizycie spróbujemy inaczej, bo nie wie jaką terapię zastosować. Tylko, że taka każda wizyta 250 zł …
Ja osobiście nie polecam tego doktora!
Może i jest uprzejmy i posiada wiedzę teoretyczną w zakresie urologii ale nie potrafi jej wykorzystać. Leczy metodą prób i błędów a w taki sposób to rodzice sami mogą próbować leczyć swoje dzieci. Doktor nadaje się do wykładania teorii - bo tej aż nadto! ale nie miał pojęcia jak wyciągnąć nasze dziecko z moczenia nocnego. Powiedział, że najpierw spróbujemy tak, a jak nie wyjdzie to później przy następnej wizycie spróbujemy inaczej, bo nie wie jaką terapię zastosować. Tylko, że taka każda wizyta 250 zł kosztuje! Oczywiście pierwsza z jego "prób" nie odniosła efektów. Po miesiącu zgłosiliśmy się ponownie i nadal to samo: to może spróbujemy inaczej a jak nie wyjdzie to przy następnej wizycie...i tak dalej. Tym razem również bez efektów - synek nadal się moczy w nocy. Trzeci raz nie zaryzykujemy, bo lekarz nie ma pojęcia jak leczyć a kasę bierze. Dwie wizyty, 500 zł wyrzucone w błoto, stracony czas i 0 rezultatów. Zastanówcie się drodzy rodzice czy aby ma sens konsultacja u dr Koszutskiego.
Bardzo dobry, kompetentny i uprzejmy lekarz. Świetny specjalista. Polecam Pana Doktora wszystkim. :)