Profesjonalista,perfekcjonista,prawdziwy lekarz z powołania.Dziękuje mu z całego serca za poświęcenie i życzliwość no i niesamowitą pogodę ducha. Jeśli się leczyć to tylko u niego:)
wspaniały Lekarz uratował nogę którą inni chcieli amputować takich ludzi się nie spotyka...
Chodze z synem do tego lekarza. Jest naprawde dobry i bardzo uprzejmy . Takich lekarzy z powołania to jest mało. Pozdrawiam i polecam jego usługi.
Dwa dni temu byłem u niego pod nożem. Mogę się o nim wypowiedzieć w samych superlatywach. Macie problemy z gnatami guzkami to tylko do niego. Pełna kompetencja, miły i sympatyczny kontakt. Pełen szacun dla tego lekarza
Lekarz niezwykle kompetentny,kontaktowy wzbudzający zaufanie pacjenta. Pomaga rozładowywać stresy, zauważa i wspomaga wszystkich pacjentów - nie czyniąc między nimi żadnych różnic. Uważam, że jest lekarzem z powołania, któremu satysfakcję daje pomaganie innym.
Uważam, że jest lekarzem z powołania, któremu satysfakcję daje pomaganie innym.
Super lekarz!!Do pacjenta podchodzi kompleksowo,zależy Mu na pacjencie!Nawet w nocy poświęci swój wolny czas na zmianę gipsu mojemu synowi:)Bardzo wporządku lekarz!Poleciłam tego lekarza znajomej i też była zachwycona!Jak by co to wiem gdzie sie zgłosić:)Polecam i serdecznie pozdrawiam:)
Bardzo kompetentny; nie boi się powiedzieć pacjentowi prawdy, a to nie zawsze się zdarza.
Bardzo sympatyczny i mily lekarz, mozna sie z nim bez problemu dogadac. Co prawda z dostaniem sie jest troszke ciezko i czekac trzeba w poczekalni dlugo, ale naprawde warto. Lekarz genialny. Polecam.
Bardzo miły, kompetentny Pan Doktor, gorąco polecam!
Bardzo miły, kompetentny Pan Doktor, gorąco polecam!
Lekarz z powolaniem i sercem.. Ludzkie podejscie do choroby pacjenta i zrozumienie...