Nie polecam , szkoda nerwów i pieniędzy . Doktor każe wykonać nowy rezonans aby przed operacją był " świeży" ale oczywiście prywatnie . Po czym mówi , że kolejna wizyta nie będzie płatna ... No i cóż nagle cudem przez 3 miesiące od wizyty do wizyty ozdrowialam , szkoda , że ból żyć nie daje ... Cóż kolejny rezonans do kolekcji ... I nagle operacja nie potrzebna , iść do reumatologa ... Poszłam okazało się , że reumatolog z wielkim zdziwieniem po dokumentacji , badaniu , wywiadzie stwierdza , że …
No i cóż nagle cudem przez 3 miesiące od wizyty do wizyty ozdrowialam , szkoda , że ból żyć nie daje ... Cóż kolejny rezonans do kolekcji ... I nagle operacja nie potrzebna , iść do reumatologa ... Poszłam okazało się , że reumatolog z wielkim zdziwieniem po dokumentacji , badaniu , wywiadzie stwierdza , że nie rozumie po co do niego przyszłam i z czym skoro nie ma żadnych , żadnych wskazań reumatologicznych . Po rezonansie mówi , że kręgosłup powinien być operowany , fajnie kilka kolejnych badań lekarzy i wszyscy mówią do neurochirurga - potrzebna operacja ..... Coraz większy problem z funkcjonowaniem ... No cóż.... Doktor zmienia zdanie szybciej niż kobieta ... Pacjent zostawiony sam sobie szkoda słów , czadu i pieniędzy !!!!
Znieczulica totalna , nie każdego stać latać po wszystkich lekarzach , badaniach rezonansach prywatnie . Trzeba było się przyznać na pierwszej wizycie , że nie umie pomóc, a nie tracić kasę . Bo dla niektórych 2000 tys to bardzo bardzo dużo , szczególnie jak nie jest się w stanie pracować !!!
Pan Doktor pomógł mi przy chorobie nowotowrowej mózgu. W marcu 2024 roku zdiagnozowano u mnie glejaka. Po konsultacji z Panem Doktorem uzyskałem informacje o dalszym leczeniu. Dzięki zaangażowaniu zostałem szczęśliwe zoperowany. Polecam wizytę u doświadczonego lekarza neurochirurga.
Znakomity specjalista, profesjonalny, z ogromnym doświadczeniem a jednocześnie przyjazny i budzący zaufanie. Po konsultacji umówiłem się na operację odcinka lędźwiowego, zabieg pomimo moich 70 lat dzięki Panu doktorowi przebiegł pomyślnie. Jestem wdzięczny i z pełnym przekonaniem polecam każdemu pacjentowi.
Bardzo Polecam Doktora T.Paciejewskiego. Przemiły lekarz z podejściem do swojego pacjenta.Wszystko wytłumaczył na wizycie,przed operacją jak i po operacji.Wskazal drogę co dalej. Pozdrawiam i bardzo polecam p.doktora
Bardzo Polecam Doktora T.Paciejewskiego.
Pozdrawiam i bardzo polecam p.doktora