Pan Doktor pomógł mi przy chorobie nowotowrowej mózgu. W marcu 2024 roku zdiagnozowano u mnie glejaka. Po konsultacji z Panem Doktorem uzyskałem informacje o dalszym leczeniu. Dzięki zaangażowaniu zostałem szczęśliwe zoperowany. Polecam wizytę u doświadczonego lekarza neurochirurga.
Znakomity specjalista, profesjonalny, z ogromnym doświadczeniem a jednocześnie przyjazny i budzący zaufanie. Po konsultacji umówiłem się na operację odcinka lędźwiowego, zabieg pomimo moich 70 lat dzięki Panu doktorowi przebiegł pomyślnie. Jestem wdzięczny i z pełnym przekonaniem polecam każdemu pacjentowi.
Bardzo Polecam Doktora T.Paciejewskiego. Przemiły lekarz z podejściem do swojego pacjenta.Wszystko wytłumaczył na wizycie,przed operacją jak i po operacji.Wskazal drogę co dalej. Pozdrawiam i bardzo polecam p.doktora
Bardzo Polecam Doktora T.Paciejewskiego.
Pozdrawiam i bardzo polecam p.doktora