Przyjechałam z synem 15letnim karetką po wypadku ,(uszkodzenie twarzoczaszki złamana rzuchwe złamane zęby ,pocięte usta..)czekaliśmy na Sor mimo iż przyjechaliśmy karetką 2h jak już przyją nas pan dr .Tomasz zapytałam dlaczego tak długo czekaliśmy odpowiedź była druzgocąca,cytuje:"trzeba było przyjechać karetką" nie przyjmę was jedźcie do Opola na chirurgię dziecięcą własnym samochodem .Ręce mi opadły oczywiście nie wyraziłam na to zgody .Jak można coś takiego zaproponować matce która patrzy na swoje dziecko zalane krwią. Lekarz powinien wiedzieć że mogło dojść do krwawienia śródczaszkowego ,.Jak można coś takiego zaproponować ?? Nie jestem …
Lekarz powinien wiedzieć że mogło dojść do krwawienia śródczaszkowego ,.Jak można coś takiego zaproponować ?? Nie jestem w stanie zrozumieć
pana podejścia czy to już rutyna brak empatii do drugiego człowieka .
Niech pan spojrzy w lustro i zada sobie pytanie czy nadal jestem dobrym człowiekiem..
Bardzo nieprzyjemny lekarz. Opryskliwy, z negatywną i bardzo niemiłą odpowiedzią na większość pytań jakie zadała moja żona z córką na wizycie. Żona wybrała się z córką po poradę w sprawie usunięcia dużych pieprzyków które nadal rosną. Na miejscu w gabinecie otrzymała ogrom niemiłych odpowiedzi. Oboje z asystentką Pana doktora wyśmiali żonę kiedy pytała o rzeczy które powinni normalnie wyjaśnić,wytłumaczyć. Na stwierdzenie że pieprzyki są w miejscu odkrytym, wystwionym na odziaływanie promieni uv asystentka parsknęła śmiechem i stwierdziła że to najlepiej żeby się nie odkrywać. Nie tak powinna wyglądać wizyta u lekarza. To bardziej wyglądało na salę sądową gdzie każde pytanie było traktowane jak wypowiedziane przez oskarżonego albo bandytę. Żona z córką wróciły bardzo zdenerwowane dlatego piszę ten komentarz, bo nie tego oczekujemy w gabinetach ludzi wykształconych którzy powinni mieć szacunek do innych i podstawową kulturę osobistą. Bardzo odradzam tego lekarza i jego asystentkę. Będziemy szukać pomocy gdzie indziej u bardziej poważnych ludzi.
Lekarz godny polecenia duża wiedza i podejście do pacjenta az milo isc na wizytę oby więcej takich lekarzy
Wspaniały lekarz. Bardzo uprzejmy, wszystko wytłumaczy odnośnie choroby i leczenia. Szczegółowe podejście do pacjenta. Godny polecenia