Toruń

Higienistka stomatologiczna

Dental Republic Toruń
Kwiatowa 6D
87-100 Toruń

Polecam Panią Swietłanę z całego serca, miła atmosfera i profesjonalizm. Wszystko dokładnie wytłumaczone.

lek. dent. Małgorzata Kossakowska

ulica Kościuszki 12
87-100 Toruń

Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor. Profesjonalne i kompetentne podejście do pacjenta. Otrzymałem szczegółowa informację na temat przeprowadzanego zabiegu. Pani doktor ma świetne podejście do pacjenta , któremu stres szybko znika. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Paulina Pabin-Rykaczewska

ul. Tadeusza Kościuszki 43/47
87-100 Toruń

U Pani Doktor Rykaczewskiej lecze sie od 8 lat. Od razu swietnie dobrala mi leki wobec czego praktycznie nastapila remisja choroby i do dzis lekow nie trzeba zmieniac. Cenie u Niej fachowosc, stanowczosc, a zarazem cieplo i opiekunczosc. Jest to kulturalna i przemila osoba. Polecam tego lekarza!
Opinia dodana przez: Slawomir

lekarz Mirosław Janiak

Zespół Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II Hospicjum "Światło" Dział Opieki Ambulatoryjnej i Domowej
Grunwaldzka 64
87-100 Toruń

Rewelacyjne podejście, ogromne starania nie tylko Pana Doktora, ale i całego personelu Szpitala Powiatowego w Chełmży, żeby postawić 80 latka na nogi. Do tego naprawdę szczera, ludzka rozmowa Jestem pod wrażeniem Dziękuję

lekarz Andrzej Dejewski

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
87-100 Toruń

Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Wiktor Dróżdż

Szpital Psychiatryczny
Marii Skłodowskiej-Curie 27/29
87-100 Toruń

Człowiek o wielkim sercu. Lekarz,który umie leczyć i chce pomagać innym :) Dał mi szansę do życia ,gdzie inni dawno skreślili mnie . Moje cierpienie było wielkie : depresja,nerwica lękowa,RZS,Choroba Parkinsona. Cierpienie trwające cztery lata.Byłam bardzo blisko śmierci i tylko śmierć dałaby mi ukojenie mojej duszy. Nigdy nie zapomnę wyrazu twarzy pana doktora,gdy po kilku miesiącach leżenia w szpitalach ,pierwszy raz wstałam .Taka radość wypisana jest na twarzach tylko NAJWSPANIALSZYCH …

lekarz Aneta Nowak

Uniwersytecka 17 (Laboratorium) lok. 1c
87-100 Toruń

Szanowna Pani Doktor dziękuję za profesjonalizm połączony z życzliwością i ciepłem. Świadomość, że jestem w rękach tak dobrego specjalisty ma dla ogromne znaczenie. Daje mi to poczucie spokoju i bezpieczeństwa. Jest Pani dla mnie najlepszym lekarzem. W tak trudnych czasach życzę Pani zdrowia, wytrwałości i wdzięcznych pacjentów. Z uszanowaniem Janina Kordula.
Opinia dodana przez: Janina K.

lekarz Agnieszka Nowogórska-Lewandowska

Szpital Jednodniowy
Marii Skłodowskiej-Curie 73
87-100 Toruń

Lekarz na Piątkę . Bardzo miła , zaangażowana , empatyczna , kompetentna , pogodna . Bardzo dziękujemy . M. Cieślak z rodziną.
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Krzysztof Kroina

Dandelskiego 6
87-100 Toruń

Znakomity specjalista, godny polecenia..Super fachowiec Wybitnie uzdolniony chirurg Wszystko co robi robi dokładnie
Opinia dodana przez: Nariusz

mgr Robert Berek

Fizjoterapeuta

mgr Robert Berek, Fizjoterapeuta
Adama Mickiewicza 59/1
87-100 Toruń

Chciałem Serdecznie podziękować Panu Robertowi za skuteczną terapię. Od dłuższego czasu bolał mnie odcinek szyjny kręgosłupa i nie mogłem skręcić głowy w lewo. Wizyta trwała 1h i od razu przyniosła efekt. Teraz mogę kręcić głową i nic mnie nie boli. Nie spodziewałem się tak szybkich rezultatów.
Opinia dodana przez: Marcin

lek. med. Anna Janiszewska

Centrum Psychiatrii i Psychoterapii COLLIGO
Wschodnia 34
87-100 Toruń

Pani doktor za każdym razem bardzo profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem podchodziła do mojego leczenia. Polecam.

lekarz Robert Świgoński

ul. Armii Ludowej 71A/15
87-100 Toruń

Wspaniały specjalista, doskonały operator, cudowny człowiek pełen zrozumienia i życzliwości. Zawsze uśmiechnięty i w sposób przystępny tłumaczący zawiłości związane z konkretnym przypadkiem.

lekarz Jolanta Augustynowicz-Koziełł

Prosowa 30
87-100 Toruń

Na początku wydaje się być osobą twardą i nie osiągalną jako lekarz, ale trzeba pamiętać , że jeżeli chcesz być dobrze leczonym nie patrzy się na to jaki styl ma dany lekarz. Mi osobiście bardzo dobrze pod pasowała pani dyrektor potrafi logicznym językiem wytłumaczyć wszystko czego chcę wiedzieć o moim stanie zdrowia a nie jakieś lekarskie bełkotanie , nie trzeba się prosić o informację pań doktor wali z grubej rury …
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Piotr Moczyński

Szosa Chełmińska 54 b/4
87-100 Toruń

Jestem od kilku lat pacjentem Poradni Reumatologicznej Wojewódzkiego Szpitala w Toruniu. Chciałbym tą drogą złożyć serdeczne podziękowania Panu lekarzowi za profesjonalną i troskliwą opiekę medyczną, życzliwość i ciepłe słowa, których doświadczam podczas wizyt w tej poradni.Jego fachowość i zaangażowanie w leczenie pacjenta godne są zauważenia i pochwały. Wiesław Jakubczak
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Waldemar Bębenek

prywatna praktyka lekarska
ul.Gałczyńskiego 45
87-100 Toruń

bardzo dobry specjalista. chodze do niego w gabinetach od serca i kiedys mialam z nim stycznosc w golubiu. serdecznie polecam

lekarz Maciej Bierwagen

Neurochirurg

Zespół Pozaszpitalnej Opieki Całodobowej
św. Józefa 53-59
87-100 Toruń

Wspaniały służący pomocą lekarz - mało takich lekarzy ALE TAKIM JEST DR MACIEJ BIERWAGEN sam na swojej osobie doświadczyłem co napisałem na wstępie mojej opinii

lekarz Beata Ochocińska

Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
87-100 Toruń

Leczę u Pani doktor swoja córkę i wszystko przebiega bez zastrzeżeń. Godna polecenia okulistka, ma wiele cierpliwości w stosunku do dzieci.
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Lekarz medycyny estetycznej
                                       lekarz Przemysław Rusin

lekarz Przemysław Rusin

Lekarz medycyny estetycznej

Dr Rusin Medycyna i Chirurgia Estetyczna
Szosa Lubicka 166Ł
87-125 Toruń

Bardzo sympatyczny i wesoły Doktor. Robiłam zabieg nici i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mimo mojego poddenerwowania zabieg prawie bezbolesny,a Pan Doktor wszystko wytłumaczył. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Anna Mazur