Filtruj terminy

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Przychodnia Specjalistyczna
Żołnierska 18a
10-561 Olsztyn

Naprawdę godny polecenia i świetny chirurg.Operowal mojego syna gdy naprawdę były nikłe szanse na zachowanie jego męskości Pan dr dokonał cudu mimo że stan był beznadziejny i musial poprawiac po innym lekarzu co zapewne nie bylo proste.Rozwazny i nie podejmuje pochopnych decyzji lekarz któremu można zaufać i powierzyć swoje dziecko.Jestesmy wdzięczni dziękujemy.
Opinia dodana przez: Bujakowska Monika

Maciej Kuskowski

Gębika 10B
Olsztyn

Bufon,arogant, niech pan nie dmucha i siądzie na krześle dalej i proszę nie przesuwać krzesła. Och leczy się pan za każdym razem u innego lekarza ,a więc nie jest pan moim pacjentem. Tak wyglądała moja wizyta w gabinecie urologicznym w Biskupcu w dn.10.04 .2024 roku.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Lucyna Prusińska

Chirurg ogólny, Seksuolog

Poradnie Specjalistyczne
Mariańska 4
10-052 Olsztyn

Dzień dobry , Odbyłam dwie wizyty u Pani doktor .Pani doktor czytała na głos wyniki moich badań tłumacząc mi na bieżąco o co w nich chodzi i czym mam się martwić.Szczegóło opowiedziała o dalszym leczeniu odpowiadając przy tym na moje pytania .Bardzo poleceń Panią doktor .
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Ryszard Marek

Żytnia 74
10-823 Olsztyn

Od wielu lat badam się u Pana doktora i jestem zadowolony. Udziela fachowej i wyczerpującej informacji o stanie mego zdrowia, nie traktuje mnie jako pacjenta przedmiotowo. Nie jestem lekarzem ale mam zaufanie i wiem, że zostałem rzetelnie przebadany. Polecam innym takiego konkretnego i fachowego lekarza. Kazimierz Rzeczkowski z Olsztyna.
Opinia dodana przez: Kazimierz Rzeczkowski

lekarz Krzysztof Kodrycki

GABINET STOMATOLOGICZNY "NARKODENT" CEZARY BIZON
Wioślarska 4
10-192 Olsztyn

Bardzo kompetentny lekarz, który z uwagą poświęca czas na przebadanie pacjenta. Prywatna wizyta rozwiała wszystkie moje wątpliwości, a dodatkowo doktor profilaktycznie przebadał moje nerki mimo, że nie tego dotyczyła moja wizyta.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Zbigniew Masłowski

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia Specjalistyczna Nr 18
Ratuszowa 4
10-116 Olsztyn

W przychodni powinien przyjmować pacjentów a w piątek go wcale nie było i w poniedziałek rano też nie i nie raczy poinformować o tym pacjentów.

lekarz Zbigniew Purpurowicz

Chirurg ogólny, Urolog