Filtruj terminy

lek. med. Marek Żminkowski

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista. Doświadczony, z ogromną wiedzą, bardzo przyjazny i uprzejmy dla pacjenta. Obserwujący i wprowadzający wszystkie nowości z zakresu swoich specjalizacji. Można zaufać i powierzyć swoje zdrowie doktorowi Markowi Żminkowskiemu
Opinia dodana przez: Bogumił

lekarz Sławomir Szczygieł

Kpt. Betleja 17
35-303 Rzeszów

Człowiek miły, z dużym poczuciem humoru, zależy mu bardzo na zdrowiu pacjenta, a przy tym wielka wiedza i doświadczenie. Wspaniały urolog.
Opinia dodana przez: Zbigniew
Miałem niedawno przeprowadzana operację plastyczna wędzidełka. Polecam tego lekarza! Zostałem najpierw przyjęty na konsultacje a potem skierowany przez niego na zabieg który przeprowadzał osobiście. Polecam! Naprawdę fachowe podejście do pacjenta!

lekarz Marek Piotrowski

Kwiatkowskiego 125 "C"/4
35-311 Rzeszów

Świetny lekarz, bardzo sprawny w swoim fachu, troszczy się o pacjenta. Podczas zabiegu potrafi stworzyć pozytywną, przyjazną atmosferę.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Hubert Kuźniar

JUSTMED - PSYCHIATRIA NZOZ Justyna Nawrocka
Litewska 4/7
35-302 Rzeszów

Zachęcony pozytywnymi opiniami, 3 m-cy od rejestracji wybrałem się z problemami: krótkim wędzidełkiem, po zabiegu u innego lekarza i żylakami powrózka. W miarę punktualnie. W pierwszej sprawie medyk przekazał informację dot. leczenia. Miała chyba służyć głównie zabezpieczeniu lekarza na wypadek problemów, bo kilka pytań o zabieg (wykonanie, efekty, organizację) bardzo podirytowała lekarza, stwierdził, że otrzymałem wszystkie niezbędne informacje i mogę zrezygnować, jednocześnie zachęcał do pytania i zapraszał na wizytę. Do …

lekarz Grażyna Chmaj

Urolog dziecięcy

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Jescze nigdy nie wiedziałam tak chamskiej osoby , nie chce tłumaczyć nie odpowiada na pytania tylko się drze , pyskuje rodzicom , znerwicowana jest , NIE POLECAM rodzica ma za idiotę.

lekarz Janusz Ławiński

Urolog

Szopena 1 (Centrum Medyczne Medyk)
35-025 Rzeszów

Drugi raz mnie operował, ogólnie jestem zadowolony i polecam wszystkim, bardzo doświadczony i mądry lekarz, mimo że mało mówi to potrafi bardzo dobrze leczyć. Jeśli ktoś chce więcej informacji od lekarza to wystarczy zapytać o nią.
Opinia dodana przez: andrzej

lekarz Tadeusz Fedus

Chirurg ogólny, Urolog

Szopena 1 (Centrum Medyczne Medyk)
35-025 Rzeszów

Jestem po zabiegu zrobionym przez Pana Doktora Tadeusza POLECAM !!! Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ FACHOWIEC WIELKIEJ KLASY!!!!! OBY WIĘCEJ BYŁO TAKICH LEKARZY Wracam do zdrowia i to dzięki Panu Doktorowi Sam robił mi zabieg był wieczorem spytać jak się czuję i to Jego słynne "jest dobrze i będzie dobrze" daje człowiekowi "doping" i wiarę że się wróci w pełni do zdrowia . Panie Doktorze niech Pan Bóg ma Pana i Pana …
Bardzo nieuprzejmy lekarz. Patrzy tylko w wyniki , bez badania pacjenta. Stwierdził, że wizyta na NFZ to tyle się należy. Na prośbę , żeby zbadał pacjenta z pogardą kazał opuścić spodnie i naciągnąć, Tak wyglądało badanie. Na koniec powiedział, żeby do niego więcej nie przychodzić.

lekarz Adam Selwa

Punkt lekarski