lekarz Jerzy Niemirowicz

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

Nieczęsto można spotkać lekarza o takim podejściu. Pan doktor prosi pacjenta do gabinetu z uśmiechem na twarzy co już powoduje, że człowiek staje się zdrowszy i pełen optymizmu. Myślę, że te parę metrów do drzwi i z powrotem robi celowo aby się ruszyć - po prostu dla sportu. Daje się odczuć, że ma chęci do pracy czego nie można powiedzieć o wielu innych lekarzach. Pan urolog jest uprzejmy, rzeczowo i …
Opinia dodana przez: Tomek Ł

lekarz Jacek Adamczyk

ZOZ KOŃSKIE SPECJALISTYCZNY SZPITAL ŚW. ŁUKASZA
ulica Gimnazjalna 41B
26-200 Końskie

Lekarz rewelacyjny. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone. Wizyta szybka i przyjemna, a jednocześnie dokładna. Polecam!
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Urolog
                                       dr Dariusz Kraśniewski

dr Dariusz Kraśniewski

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Kompetentny lekarz, miły i uprzejmy. Wszystko wytlumaczy. Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wszystkim gorąco polecam. Zenon Nóżyński.
Opinia dodana przez: ZENON

lek. med. Norbert Szydłowski-Pęśko

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Dzięki zaangażowaniu lekarza problem został rozwiązany w kilka chwil. Dokładnie wytłumaczył w czym leży problem i pokierował w kierunku jego rozwiązania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Mariusz Sadowski

Prywatny gabinet okulistyczny
Szarych Szeregów 3
44-194 Knurów

Wspaniały specjalista w zakresie urologii, o czym świadczą długie kolejki do Doktora w Przechodni "Nasze Zdrowie" w Knurowie. Przez długie lata byłem pod ścisłą kontrolą Doktora, który przeprowadzał skuteczne diagnozy na skutek rozrostu prostaty. Otrzymałem również skuteczne leki jak np. Cardura XL, która jednocześnie obniżała mi skutecznie ciśnienie. W 2022 okazało się, że mam w gruczole krokowym cztery guzki, gdzie jeden nowotworowy z wysokim wskaźnikiem Glizona 4+4. Miałem do wyboru: …
Opinia dodana przez: Gendarz

lekarz Małgorzata Hojan-Osicka

Chełmońskiego 1
63-101 Śrem

Zawsze uśmiechnięta życzliwa. Fachowość na najwyższym poziomie. Jestem niezmiernie wdzięczny za uratowanie życia. DZIĘKUJĘ....
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. med. Bernard Adamowicz

AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16

Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).
Opinia dodana przez: Art

lekarz Paweł Malik

Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7
20-352 Lublin

Warto umówić się na wizytę. Dokładny, wszystko wytłumaczy. Zwraca uwagę na inne ewentualnie związane dolegliwości.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Dariusz Dziuba

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Od ponad czterech lat, jestem pacjentem Pana Doktora i wiem, jak wiele Mu zawdzięczam. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Roman Kalinowski

Karłowicza
Bydgoszcz

Cierpliwy, profesjonalny, bardzo ludzki, empatyczny. Zajął się moim ojcem, wytyczył ścieżkę leczenia. Nasza wielka wdzięczność i polecamy każdemu z problemami urologicznymi .

lekarz Mikołaj Palaczyński

Zakład opiekuńczo-leczniczy
Kościuszki 68
32-800 Brzesko

Lekarz przyjmował mnie na oddział Centrum Onkologii Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie w Krakowie. Dobry kontakt, fachowa opieka na dyżurach. Lekarz godny polecenia. Tomasz.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Urolog
                                       dr n. med. Mariusz Ciemerych

dr n. med. Mariusz Ciemerych

JUMEDICA
Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 4D
Białystok

„Wspaniały lekarz i człowiek!” Z całego serca polecam dr. n. med. Mariusza Ciemerycha! Jako urolog wyróżnia się nie tylko ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale przede wszystkim wyjątkowym, empatycznym podejściem do pacjenta. Od pierwszej wizyty czułem się wysłuchany, zrozumiany i traktowany z pełnym szacunkiem. Lekarz poświęca czas na wyczerpujące wyjaśnienia, odpowiada na wszystkie pytania nawet te "delikatne" i rozwiewa wątpliwości – co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Dr Ciemerych stosuje najnowocześniejsze …
Opinia dodana przez: Sebastian Kaczan

lekarz Andrzej Strach

ulica Miechowity Macieja

Wspaniały lekarz, bardzo dobry diagnosta, miły, spokojny, uprzejmy, kompetentny. Bardzo polecam tego lekarza, również z uwagi na połączenie kilku specjalizacji, w tym onkologii. Pan doktor sprawia, że pacjent czuje się komfortowo i bezpiecznie. Umie wytłumaczyć pacjentowi jego chorobę i rozwiać ewentualne wątpliwości. Jest empatyczny i bardzo życzliwy. Każdego traktuje z szacunkiem i pochyla się nad problemami pacjenta. Bardzo polecam doktora Andrzeja Stracha.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Artur Pohl

ulica Sobieskiego 7A
22-300 Krasnystaw

Super lekarz, bardzo dba o pacjenta, interesuje się. Polecam serdecznie każdemu kto szuka lekarza, który pomoże wyjść z choroby.

lekarz Marcin Kurant

Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
ulica Osiedle Chrobrego 15
89-100 Nakło nad Notecią

Miałem operację usunięcia guza,który wyrósł na nerce.Operacja powiodła się.Nerka oszczędzona.Czuję się świetnie.Dziękuję Panie Ordynatorze.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Maciej Szczębara

Provita
ul. Żelazna

Jestem pod opieką Pana doktora odkilku lat jestem bardzo zadowolony bardzo dociekliwie sprawdza wyniki zaordynowanych badań laboratoryjnych.Jeśli wyniki nie są dobre okazuje swoje zaniepokojenie ale wynika to z Jego troski o pacjenta serdecznie polecam Pana Szczębare jako świetnego fachowca w swojej profesji.
Opinia dodana przez: ryszard

dr n. med. Marek Urban

Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
20-250 Lublin

Byłam u wielu lekarzy urologów, przepisywano mi ciagle antybiotyki. Dopiero doktor Urban wiedział co mi jest , przeprowadził operacje i dzis jestem zdrowa. Jestem szczęśliwa, ze dokuczliwe objawy przeszły! Dziękuje!!!!
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Urolog
                                       lekarz Grzegorz Wagner

lekarz Grzegorz Wagner

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Uprzejmy i kompetentny specjalista. Dokładnie przedstawia problem i proces leczenia. Szybko postawiona diagnoza i zalecone leczenie pomogło mi skrócić czas rekonwalescencji. Polecam
Na wizytę do Pani Doktor przybyłem m.in. z problemem podwyższonego testosteronu (badania wykonywałem ok. 2 razy w roku przez 3 lata, aby wyniki były wiarygodne). Czterech endokrynologów na podstawie moich wyników badań na portalu znanylekarz zaleciło mi wykonanie 6 dodatkowych badań (LH (LUTROPINA), SHBG (GLOBULINA WIĄŻĄCA HORMONY), FSH (FOLITROPINA, ANDROSTENDION, 17-OH PROGESTERON, PROLAKTYNA ), aby wyeliminować poważniejsze schorzenia. Uwaga! Pani Doktor Krystyna Rak-Poznańska poinformowała mnie, że nie może wypisać mi …
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Artur Ruciński

Mini Medica
Obrońców Wybrzeża 7

Witam. Mam kamice nerkową, do Dr Rucińskiego trafiłem po uprzednich problemach z kamieniami (urodziłem dwa jednego dnia) kiedy to w odstępie półtorej rocznym pewni urolodzy nie mogli znaleźć przyczyny bólu nerek oprócz takiej, że "są złogi w obydwóch nerkach"...po ostatniej wizycie właśnie półtorej roku temu u pewniej pani urolog w Swissmedzie na ul Wileńskiej, która łącznie z badaniem prostaty nie była w stanie stwierdzić przyczyny bólu zarówno w pachwinach jak …