Miałem wykonany zabieg Holep. Obsługa pielęgniarska i lekarska bez zarzutu. W Uro Laser traktują pacjenta życzliwie wszyscy i na każdym etapie. Doktor Zwierzyński empatyczny profesjonalista. Panie pielęgniarki również. Wybrałem Uro Laser w Sulechowie, bo moich dwu pobytów w dużych szpitalach nie wspominam dobrze. Do Uro Laser doktora Zwierzyńskiego i personelu można mieć zaufanie do fachowości i podejścia do pacjenta.
Ośrodek Wczesnej Interwencji
Jana Dekerta 1
Gorzów Wielkopolski
Dziękuję za trafne postawienie diagnozy Dzięki temu po 3 latach cewikowania nastąpił zwrot mojego leczenia Dziękuję Panu Doktorze zwrócił miPan chęć do zycia
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty z córką u Pani Doktor, po wyjściu z gabinetu byłam wręcz zachwycona i bardzo wdzięczna za pomoc. Niestety nie było naszego pediatry i z córką musiałam iść do innego w naszej przychodni; ogromnie mnie zdziwiło,bo na rankę wystawił ogólny antybiotyk i dał skierowanie do chirurga. Ja dosłownie z ulicy, od pediatry szybko pojechałam z córką do przychodni, w której przyjmuje Pani Doktor i nas …
Diagnostyka Medyczne Centrum Laboratoryjne Spółka z o.o.Punkt Pobrań Gorzów Wlkp.
Mieszka I 56
Gorzów Wielkopolski
Nie polecam, atmosfera niemiła-panie pracujące na rejestracji bardzo niesympatyczna . Nie pomocna p. Doktor.
Lekarsko Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
ul. gen. Władysława Sikorskiego 115