Filtruj terminy

lekarz Marcin Warzecha

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna LUX-MED
ul. Damrota 47 A
43-100 Tychy

Rzeczowy i konkretny lekarz, rozmawia o problemie otwarcie i szczerze i stara się zawsze problemowi zaradzić i ulżyć w cierpieniu jest serdeczny i miły z poczuciem humoru, godny pełnego zaufania szczerze polecam potrzebującym pomocy
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Jerzy Szczepanek

Centrum Medyczne "PAPROCANY"
ulica Sikorskiego 103
43-100 Tychy

Leczyłem się u kilku lekarzy i było ble ble tablatka taka potem inna lata mijały było coraz gorzej.Mieszkam na stałe w Warszawie aż brat tyszanin podpowiedział jest świetny lekarz dr.Szczepanek - posłuchalem,gość w w żołnierskich słowach wytłumaczył co i jak. ....dziś jestem uśmiechniętym 71 latkiem. Dziękuję PANIE DOKTORZE.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Krzysztof Sacha

ulica Armii Krajowej 3
43100 Tychy

Lekarz z dobrym podejściem. Zmagałem się ze zwężeniem cewki. Odpowiednio zdiagnozowany poddałem się zabiegowi wykonanemu przez DR. Sachę. Podczas leczenie w stałym kontakcie telefonicznym. Pan dr odbierał nawet telefony w święta i późnymi wieczorami (miałem problemy z oddawaniem moczu) Polecam!
Wspaniały i wyrozumiały , profesjonalnie postawił diagnozę. Wypisał leki , które po kilku dniach zmniejszyły moje cierpienia - . Jestem zdrowa ; dziekuję

lekarz Krzysztof Borkowski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ Przychodnia Nr 4 Sp. z o. o.
al. Niepodległości 45
43-100 Tychy

Najbardziej nieuprzejmy lekarz! Na grzeczne pytanie "co robić dalej" po operacji, którą przeprowadził odpowiada "a skąd mam wiedzieć, niech sobie pani idzie do innego lekarza", wypis ze szpitala jest niekompletny, bez opisu dwóch kluczowych badań. Lekarz, ktory zostawia chorego i rodzinę na lodzie! Warto pamiętać, że miła odpowiedź zajmuje tyle samo czasu, co niemiła

lek. med. Rafał Bogacki

Gabinet Urologiczny - Rafał Bogacki