lekarz Urszula Kleszczewska

Diabetolog, Internista

Według mojej oceny pani Doktor jest niekompetentna, niemiła, nie ma podejścia do pacjenta. Nie zwraca uwagi czy pacjent jest osobą starszą czy w ciąży odnosi się do pacjentów opryskliwie. Moje wrażenie po wizycie było takie że pracuje za kare. Jestem zażenowana jej zachowaniem uważam moja wizytę za nieudana, po wizycie jestem kompletnie zdezorientowana, wiedzy nie mam żadnej na temat mojej choroby ponieważ nie zostało mi to wyjaśnione. Moja wizytę uważam za porażkę !

Świetna pani doktor, z zaangażowaniem podchodząca do pacjenta. Kompleksowo zajęła się mamą, zrobiła wszystkie badania, by wykryć przyczynę złego stanu zdrowia. Zostawała nawet po skończeniu swojej pracy, by dokończyć diagnozę. W kontakcie może nie do końca przystępna, ale baaardzo konkretna i o to chodzi. Tylko więcej takich lekarzy!