dr n. med. Urszula Stępniak

1,5
3,3
3,5

W ogóle nie polecam. Strata czasu, pani doktor nawet nie spytała czy miałam zrobione jakieś badania (a miałam rezonans głowy i szyi). Nie zleciła żadnych badań. Dowiedziałam się, że "jest dużo chorób mięśni i nerwów, nie ma pani specyficznych objawów, proszę zgłosić się na wizytę kontrolną... no tam kiedy będzie pani pasowało". A ja niezbyt mocne, ale uciążliwe objawy (nadmierne napięcie mięśni powodujące ból ścięgien) mam od kilku lat, to po co mi ta kontrola za pół roku? Poczekamy aż mi się coś poważnie popsuje i wtedy będziemy działać? Jeszcze …

Jeszcze raz powiem: strata czasu

Czekałam 3 miesiące na wizytę na cito u neurologa z przewlekłym zapaleniem zatok. Badanie było śmieszne żeby zamknąć oczy i dotknąć nosa. Pani doktor nawet nie obejrzała połowy moich badań i zaleciła ibuprom i zapisać się do niej za jakiś czas żeby " zaobserwować ból" mimo że to przewlekłe zapalenie i obserwuje ból już od dwóch lat. Tragedia. Jakim cudem tacy lekarze są odpowiedzialni zdrowie ludzi?

Przychodzac z bólem głowy, który utrzymuje się od 1,5 roku dzień w dzień, zakłócając styl życia. Doktor kazała brać leki przeciwbólowe, które mają ukryć bóle i problem będzie załatwiony, a jak nie pomoże to zwiększyć dawkę. Badanie wyglądało komicznie pokazać mnie młoteczkiem po dłoni, policzku i czole. Następnie kazała stanąć na jednej nodze, wyciągnąć ręce do przodu i zamknąć oczy. To akurat nic dziwnego, ale była zdziwiona skąd ja wiedziałam że mam zamknąć oczy? Mimo, że o tym powiedziała sekundę wcześniej. Bardziej była zaciekawiona moimi paznokciami niż leczeniem. Na koniec kazała prowadzić kalendarzyk przez 2 tygodnie, zapisując w nim częstotliwość bólu głowy. Zero badań, zero leczenia.

Super.Polecam. Wyleczyla mnie i wiele innych moich znajomych

Super.Polecam. Wyleczyla mnie i wiele innych moich znajomych