lek. med. Robert Wink

Foniatra, Laryngolog

płk. Starzyńskiego 2 lok. 315

Fantastyczny lekarz. Jestem pacjentką od kilku wizyt. Spokojny, rzeczowy i przemiły. Uważnie słucha pacjenta, odpowiada na zadawane pytania. Bada, co się nie zdarza u innych lekarzy. Takich lekarzy nam potrzeba

lekarz Beata Szymańska-Białek

Dermatolog, Lekarz med. paliatywnej

Al. Niepodległości 4/2

Trafiłam do pani doktor przez przypadek (zarejestrowałam się do dermatologa onkologa i wypadło akurat na nią). Świetny lekarz, zna się na rzeczy, po raz pierwszy czułam, że ktoś chce naprawdę mi pomóc. Dokładnie wyjaśniła mi co mam zrobić i jakie kroki mam podjąć, aby pozbyć się nieciekawych problemów skórnych. Zaleciła również usunięcie pieprzyka, który wyraźnie zdąża w kierunku czerniaka. Oby więcej takich lekarzy.

lekarz Krzysztof Niedzielin

Gastrolog, Internista

ulica Arkońska 4

Świetny lekarz, fachowa pomoc, w 100% pomoże każdemu. Nie musi o nic pytać pacjenta, a już daje najlepsze możliwe rozwiązania do zrealizowania.
Opinia dodana przez: Radek K

lekarz Robert Narolewski

Neurochirurg

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

W październiku 2022 dr Robert Narolewski operował u mnie kręgosłup w odcinku szyjnym. Pan doktor przywrócił mnie do zdrowia, operacja była skomplikowana wymagająca niezwykłej precyzji. Dr Narolewski ma złote ręce. Jest niezwykle skupionym człowiekiem, nie dziala chaotycznie lecz podejmuje leczenie, które będzie najlepsze dla pacjenta. Nie podchodzi do pacjenta statystycznie. Mam do doktora pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Stanisław Mokrzyński

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szkół Wyższych
al. Wojska Polskiego 97

Znakomity specjalista radiologii i niezwykle uprzejmy,rzeczowy człowiek. Szybko rozpoznał zakrzepice i przekonał, abym szybko udał się do szpitala i nie zignorował bólu łydki. Następnego dnia wykonano mi operacje wstawienia bypassow w prawej nodze. Gdyby nie ten kompetentny i przekonywający Pan doktor nie wiem jak skończyłoby sie to wszystko dla mnie.
Opinia dodana przez: Roland

lekarz Izabela Chmielewska

ul. Zygmunta Felczaka 8B

Jestem niezmiernie zadowolony że trafiłem do Pani doktor . Fachowość dokładne wytłumaczenie problemu i właściwa diagnoza która ratuje mój wzrok
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Olga Szyroki-Lichota

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Arkońska 4

W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Małgorzata Skwierawska

Anestezjolog

WSPR w Szczecinie
ulica Mazowiecka 4

Pani doktor przygotowała mnie do zabiegu usunięcia żylaków. Super lekarz. Do tego wszystkiego piękna i bardzo ciepła kobieta.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Piotr Gościniak

ulica Księcia Józefa Poniatowsk 33c

Pan doktor jest znakomitym specjalistą kardiologiem. Pełen życzliwości i empatii. Podczas każdej wizyty czułam pełne zainteresowanie doktora moim samopoczuciem, uzyskałam dokładny obraz mojej choroby. Poświęca odpowiednio dużo czasu pacjentowi, docieka przyczyn choroby. Wzbudza zaufanie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lekarz Małgorzata Ławniczak

Gastrolog, Internista

Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1

Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!

lek. dent. Agata Budzyńska

Górna 17 d lok. 1

Najlepsza ortodontka w Szczecinie! Uczęszczam już 8 rok ponieważ mam bardzo skomplikowaną wadę i nigdy się nie zawiodłam. Zaczęłam jako małe dziecko a moje zaufanie zyskała od razu :) polecam każdemu!
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Maciej Kawczyński

Laryngolog

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Prawdziwy lekarz z powołania. Potrafi wysłuchać, poświęcić czas na odpowiednio długie badanie (często mało przyjemne), ma ogromna wiedzę i cierpliwie wszystko tłumaczy. Niesamowita empatia do drugiego człowieka, chętnie poradzi gdzie należy się udać w przypadku dalszej diagnozy. Świetny lekarz!Godny polecenia!

lekarz Krzysztof Kaseja

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica 5-go Lipca 36b

Absolutnie doskonały lekarz i człowiek , pełen wiedzy , empatii, chęci pomocy nawet dla tych , którzy nie potrafią prosić o pomoc bo nie wiedzą , nie rozumieją co się z nimi dzieje . Zajął się moim bratem niepełnosprawnym , z którym potrafił nawiązać kontakt zrozumieć , wysłuchać go i wzbudzić w nim wielkie zaufanie, i podjął się naprawdę skomplikowanej operacji jelit , a stan był taki , że sama …
Opinia dodana przez: Siostra pacjenta

lekarz Jan Ślósarek

Neurochirurg, Chirurg ogólny

ulica Arkońska 4

Dzięki profesorowi mam drugie życie :) Usunięty guz móżdżku w 1994 oraz reoperacja i wymiana drenażu w 2008
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Konrad Dobiecki

Gabinety Lekarskie i Centrum Ortopedii i Rehabilitacji
Modra 86A

Bardzo dobry ortopeda i empatyczny człowiek. Leczę się u doktora ponad 15 lat. Jestem po endoprotezie stawu kolanowego Noga przestała boleć i puchnąć. Był okres kiedy musiałam chodzić do P. doktora 2, 3 razy w miesiącu na ściąganie wody z kolana. Po operacji wszystko minęło (operacja była w 2015 r.) Pan doktor także uwolnił mnie od bólu kręgosłupa z którym zmagałam się przez wiele lat. W tej chwili odwiedzam ortopedę …

lek. dent. Ziemowit Ogrodowczyk

Pomarańczowa 3A

Najlepszy stomatolog :) godny zaufania i polecenia. Nigdy jeszcze mnie nie zawiódł. Zawsze pomógł i dobrze doradził.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Marek Radny

Specjalistyczne Gabinety Lekarsko - Stomatologiczne "DENTAL-PRO-DERMED"
Waleriana Łukasińskiego 42 A/7

Wspaniały lekarz, zawsze empatyczny, uśmięchety, z poczuciem humoru i zainteresowany pacjentem. Widać, że ten zawód to jego pasja. Co poranek umilał dzień sucharami i opowieściami z życia. Wnieśli mnie do szpitala na noszach z paraliżem i pękniętym tętniakiem rdzenia kręgowego, a wyszedłem na własnych nogach o jednej kuli. Pan Marek zawsze starał się złagodzić cierpienie i jeśli jeden lek nie działał to dobierał inny. Ciężko było się pożegnać, mimo, że …

lekarz Jarosław Szumiłowicz

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Wczoraj wyszedłem ze szpitala. Mam stent-graft w aorcie brzusznej. Dzięki niemu pozbyłem się panicznego strachu -kiedy to się stanie - i wkrótce wrócę do normalnego życia. Dziękuję Panu Doktorowi i całemu zespołowi Aortic-Taem Kliniki Chirurgii Ogólnej Naczyniowej i Angiologii SPSK2. Jestem bardzo wdzięczny, a zarazem bardzo dumny, że mamy takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Piotr Sałapa

Neurochirurg

ulica Arkońska 4

Polecam dr Piotra Sałapę. Profesjonalista, opanowany, kompetentny z dozą wysublimowanego humoru. Podczas wizyty spokojnie wysłuchał mnie na czym polegaja moje dolegliwości. Dokładnie przejrzał moją zgromadzoną dokumentację medyczną. Obejrzał też płytki rezonansu magnetycznego i rtg. Po dokładnym przebadaniu mnie w pozycji leżącej i stojącej wyjaśnił mi skąd są moje dolegliwości. Zaproponował mi leczenie szpitalne. Podczas neurolizy obwodów nerwowych wyjaśnił mi na czym będzie poległ zabieg. Z doza humoru przygotowywał mnie na …
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Ewa Chmielewska

Hematolog, Internista

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Super lekarz, Pani doktor prowadziła mnie w szpitalu na oddziale w trakcie chemioterapii, później w poradni i tak od kilkunastu lat. Polecam z całego serca, spokijna, uśmiechnięta i profesjonalna z doświadczeniem i wiedzą.
Opinia dodana przez: Tomasz