Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22
czlowiek ktory na pierwszy rzut oka wydaje sie specjalista w swojej dziedznie, aczkolwiek z relacji innych jak i swojej moge z czystym sumieniem ostrzec wszystkim potencjalnych pacjentow,jest to lekarz ktory nie posiada podstawowej wiedzy medycznej,złośliwy i arogancki w obyciu,pozostawia rowniez duzo do zyczenia jezeli chodzi o samo podejscie do dzieci,taki Ktos powinien pracowac z BARANAMI ale napewno nie z dziećmi
LUX MED Sp. z o.o. - Centrum Medyczne LUX MED
ulica Sokolska 29
Bardzo niesympatyczna kobieta, bez wyrozumiałości do starszych osób. Po jednej wizycie na izbie przyjęć wiem, że nie chciałabym aby była lekarzem prowadzącym chorobę mamy.
Międzyzakładowa Przychodnia Pracowników Handlu
Adama Mickiewicza 4/601
Ta pani minęła się z powołaniem chyba już dawno temu. Jest bezczelna i traktuje pacjentów jak gorszy sort bo niema wykształcenia medycznego. Obraża od tępych i chodzi po przychodni z papierosem oraz jest obrażona że w ogóle ktoś przyszedł ! Nie polecam tej pani bo nawet tego lekarzem nie idzie nazwać.
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Najgorszy lekarz z jakim miałam kontakt na wizytach. Nie potrafił odpowiedzieć na zadawane pytania, zasłaniając się pośpiechem na dyżur? Brak kompetencji Dramat, nie polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A
Lekarz bezczelny, chamski i żle traktuje pacjentów. Nie polecam. Radzę omijać w szerokim łukiem i zmienić lekarza. Z tym człowiekiem nie da sie nawet porozmawiać.
Podchorążych 3 lok. 3
Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3
NZOZ "DANMED" Przychodnia Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej
ulica Kołodzieja 42 A
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Medycyna Dąb Katowice