Olsztyn

lekarz Danuta Hajdukiewicz-Onoszko

Warmińska 17
10-544 Olsztyn

Bardzo miła i kompetentna okulistka. Podchodzi do każdego pacjenta bardzo rzeczowo. Szczegółowo sprawdza wszystko.
Lekarz godny polecenia. Dzięki niemu nie martwię się, że choroba ma większe szanse niż ja . Lekarz odpowiada na każde pytanie, uspokaja chorego . Polecam :)

lekarz Zofia Jasińska-Budzisz

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ulica Stare Miasto 17/21/27
10-026 Olsztyn

Wspaniały lekarz,cierpliwy ,pełen empatii...Pacjentowi poświęca bardzo dużo czasu. Ma super stosunek do dzieci, fajnie z nimi rozmawia Moje dzieci...obecnie dorosłe bardzo ją lubiły...a to ważne mieć zaufanie małego pacjenta. Serdecznie pozdrawiam.

lek. dent. Anna Nazarowicz-Kijko

Pracownia Cytologiczna
Liliowa 15/U2
11-041 Olsztyn

Pani Doktor bardzo mila, znajaca sie na rzeczy. Wszystko robi bezbolesnie. Polecam w 100%. Jedyny maly minus to ceny. W porownaniu to innych lekarzy jest troche drogo.

lek. dent. Lubomiła Racka

Kołobrzeska 13E/2
10-444 Olsztyn

leczyłam zęby i zrobiłam sobie licówki u Pani doktor jestem bardzo zadowolona poleciłam wszystkim moim znajomym i wszyscy są zadowoleni.
Opinia dodana przez: KRYSTYNA

lek. dent. Julia Jędrzejczyk-Załęcka

Al. Niepodległości 87A/11
10-045 Olsztyn

Powiem krótko. Pani doktor to dusza człowiek. Pomogła mi bardzo dobrze i pełna profesja. Miła uprzejma i nie zostawia pacjenta nawet jakby miała pracować dłużej. Gorąco polecam panią doktor.
Opinia dodana przez: Lubomir

lekarz Maria Szwajkowska

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Jestem zauroczona Panią doktor- do mojej 4-letniej coreczki podeszła z taką troską, lagodnoscią i wywyrozumiałościąOdpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!!
Opinia dodana przez: Sylwia
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Psychoterapeuta
                                       mgr Joanna Draheim

mgr Joanna Draheim

Psychoterapeuta, Coach

Gabinet Psychoterapii Psychodynamicznej
Jagiellońska 50/6
Olsztyn

Pani mgr Joanna podchodzi do terapii w sposób profesjonalny, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w pracy z młodzieżą doskonale sprawdza się jako ich terapeutka. Serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Jakub Jarosławski

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Pan Doktor to godny polecenia lekarz gastroenterolog. Poświęca dużo czasu pacjentowi, jest bardzo wnikliwy. Bardzo dobrze umie rozmawiać z chorymi.

lekarz Jacek Lasocki

Uniwerystecki Szpital Kliniczny w Olsztynie
al. Warszawska 30
10-082 Olsztyn

Miło mi napisać pierwszą opinię o Panu doktorze. Dokładnie tydzień temu miałam operowaną przepuklinę pępkową . Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko poczułam się dobrze. Bardzo ucieszyłam się, że po operacji nie będę miała blizny, ani szwów do zdjęcia, Pan doktor wybrał optymalną metodę operacji - przez pępek. Miły i skromny człowiek, a przy tym doskonały fachowiec. Dziś byłam na kontroli w przychodni chirurgicznej - wszystko pięknie się goi. Prawie już …
Opinia dodana przez: B.Sz.

lekarz Maria Mazur

Internista, Pulmonolog

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Cudowna ,profesjonalna Pani DOKTOR z powołania.Inni lekarze powinni brać przykład jak powinno się zajmować pacjentami.

lekarz Dariusz Bayat

Przychodnia Specjalistyczna Nr 18
Ratuszowa 4
10-116 Olsztyn

Lekarz bardzo konkretny, rzeczowy, uprzejmy i z fantastycznym poczuciem humoru. Świetny specjalista, polecam szczerze.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Ryszard Targoński

Barcza 17/6
10-685 Olsztyn

Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
Opinia dodana przez: Tatiana

lekarz Piotr Cygański

NZOZ "SANMED" w Olsztynie
ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5b
10-457 Olsztyn

Pan Doktor Piotr Cygański to świetny specjalista z profesjonalnym podejściem do pacjenta Konkretny i rzeczowy lekarz .
Opinia dodana przez: Honorata

lekarz Lech Królikowski

Pstrowskiego 14D/26
10-068 Olsztyn

Pan doktor ma świetne podejście do pacjenta. Cierpliwy, wszystko dokładnie wytłumaczył. Godny zaufania, polecam!

lekarz Lucyna Wilczek-Subda

Internista, Lekarz rodzinny

Pana Tadeusza 6
10-444 Olsztyn

Jestem bardzo zadowolona , duża wiedza poparta dużą empatią . Nie ma problemu z badaniami i specjalistą .
Opinia dodana przez: Maria

lek. med. Michał Bieniecki

Artro - Klinika Bieniecki
Sikorskiego 17
10-290 Olsztyn

Witam Panie doktorze! Choć jestem jeszcze w trakcie leczenia,to chciałabym ogromnie podziękować za opiekę,leczenie i to wspaniałe podejście do pacjenta.Moją chorobę bardzo odczuwam fizycznie i psychicznie.Jest to dla mnie ogromną lekcją życia.Jestem pracoholikiem z miłością do pracy fizycznej,im bardziej praca wymaga wysiłku fizycznego tym lepiej.Byłam przekonana że z moją kondycją i dużym temperamentem nigdy mnie to się nie przytrafi.Początkowo odczuwając ból w ramionach zwalałam to na swoje lata ,a ja …
Opinia dodana przez: Renata Motylewska

lekarz Andrzej Kawka

Uniwerystecki Szpital Kliniczny w Olsztynie
al. Warszawska 30
10-082 Olsztyn

Drogie panie,jestem w 35 tygodniu ciąży i od samego początku chodzę na wizyty do Dr Kawki gdyż jest on gin. mojej mamy, teściowej i mamy teściowej i one poleciły żebym poszła do niego.Byłam u wielu gin. w Olsztynie i żadnego z nich nie polecam!a zwłaszcza kobiet!są okropne.Jestem bardzo wybredna jeżeli chodzi o lekarzy więc zmieniałam ich po 2 wizytach.Byłam nastawiona dość negatywnie do pójścia do dr dlatego,że jest to starszy …

dr n. med. Wacław Kopala

Laryngolog dziecięcy, Otolaryngolog

Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "Zdrowie" NZOZ w Olsztynie
ulica Ratuszowa 4
10-001 Olsztyn

Pan Doktor to przemiły człowiek, uspokoi i wszystko wyjaśni. Do doktora trafiłam z polecenia koleżanki i bardzo się cieszę ponieważ inny lekarz mnie bardzo nastraszył. Jesteśmy w trakcie leczenia i już widzę dużą poprawę, córka bardzo cicho oddycha podczas snu co prędzej było rzadkością