Zielona Góra

dr n. med. Edyta Wojtyczka

Okulista, Okulista dziecięcy

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Pani Doktor to prawdziwy anioł w białym fartuchu! Od pierwszej wizyty poczułam się w pełni zaopiekowana i zrozumiana. Jej ogromna wiedza, profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta sprawiły, że moje problemy ze wzrokiem zostały szybko i skutecznie rozwiązane. Ilość badań wykonanych w ramach wizyty jest niesamowita. Pani Doktor nie tylko dokładnie wyjaśnia każdy etap leczenia, ale także z wielką empatią i cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania, co daje poczucie bezpieczeństwa …
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Renata Kulus

Radiolog

Renata Kulus - specjalistyczny gabinet USG
Wiśniowa 48a
65-540 Zielona Góra

Wspaniała lekarka pod każdym względem. Miła, kompetentna, życzliwa, cierpliwa i dokładna. Naprawdę gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Grażyna Gordzelewska

Kardiolog

Chrobrego 2
65-001 Zielona Góra

Z całego serca - pod opieką Pani doktor Grazyny Gordzelewskiej - bardzo polecam. Wspaniała lekarka, skuteczna, oddana pacjentom, godna zaufania jakim jest obdarzana przez pacjenta, potwierdzam wszystkie poprzednie opinie.

dr n. med. Edward Tracewski

Kardiolog dziecięcy

Chopina 21 lok. 28
65-032 Zielona Góra

Lata temu chodziłem do doktora na badania kontrolne po chorobie. Teraz uczęszczam tam z wlasnymi dziećmi. Przez te lata nic się nie zmienia (może poza sprzętem), rewelacyjny lekarz i przemiły człowiek. Wytłumaczy, pokaże, uspokoi. Polecam :)
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Beata Butrymowicz

zakład optyczny
al. Niepodległości 6
65-048 Zielona Góra

Pani Doktor to przemiła osoba, bardzo wyrozumiała, badanie przeprowadziła bardzo dokładnie i spokojnie nie czuło się presji czasu. Ogólnie miła atmosfera panująca w przychodni. Zostałam dokładnie poinformowana przez panią w rejestracji jak również przez Panią doktor o wszystkim :) Zdecydowanie polecam
Mam problemy po złamanej dłoni. Mimo, że korzystam z leczenia w sektorze publicznym (szpital i agia medica), podejście lekarza jest takie, że mam pełne zaufanie. Kieruje na badania dodatkowe, specjalistyczne i zabiegi. Leczenie trwa nadal, ale nie mam powodu do szukania innego lekarza. Oceniam tego lekarza jako dobrego fachowca i pogodnego człowieka (co jest ważne przy chorobie). Życzę sobie, abym nie zmieniła oceny po zakończeniu leczenia.

lek. med. Katarzyna Bandrowska

gabinet prywatny
Podgórna 45
65-001 Zielona Góra

Pani Kasia Bandrowska jest lekarzem z powołania. Kompetentna, profesjonalna, przy tym bardzo empatyczna. Badanie jest dokładne, a jednocześnie delikatne. Pani doktor wyjaśnia, odpowiada na pytania, jest bardzo cierpliwa. Polecam w 100 procentach.

lekarz Marek Matukiewicz

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Pan Doktor to cudowny człowiek z powołania. Rzetelny, pełen empatii, zaangażowany, całą uwagę poświęca pacjentowi i jest w stałym kontakcie z rodziną pacjenta. Jako rodzina chcemy bardzo serdecznie podziękować za opiekę nad naszym tatą na oddziale chorób zakaźnych w Szpitalu w Zielonej Górze. Pan Doktor poszerzył diagnostykę, dzięki temu został wykryty guz, a tata został objęty leczeniem specjalistycznym. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Szczepan K.

lekarz Leszek Dziemidowicz

Radiolog

Aldemed
Zielona Góra

Bardzo miły i empatyczny lekarz który jest całkowicie skupionym na pacjencie. Bada bardzo dokładnie i nie tylko jeden organ a całościowo . Takich lekarzy specjalistów jest bardzo mało. Uprzejmy, wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy co i jak ,bardzo dostępnym językiem.