www.twojokulista.zgora.pl
www.twojokulista.zgora.pl
Ogromna wiedza, doświadczenie i bardzo życzliwe nastawienie do pacjentów. Wyrazy uznania za dużą dozę cierpliwości i zrozumienia wobec pacjentów w mocno podeszłym wieku. To już moja kolejna wizyta u Pani Doktor i chętnie powrócę tak ja, jak i reszta mojej rodziny. Polecam z całego serca.
Ilość badań wykonanych na wizycie jest imponująca! Wielka wiedza i zaangażowanie lekarza. Oby wiecej tak oddanych pacjentom osób.
Pani Doktor to prawdziwy anioł w białym fartuchu! Od pierwszej wizyty poczułam się w pełni zaopiekowana i zrozumiana. Jej ogromna wiedza, profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta sprawiły, że moje problemy ze wzrokiem zostały szybko i skutecznie rozwiązane. Ilość badań wykonanych w ramach wizyty jest niesamowita. Pani Doktor nie tylko dokładnie wyjaśnia każdy etap leczenia, ale także z wielką empatią i cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania, co daje poczucie bezpieczeństwa i spokoju. Dzięki niej odzyskałam komfort widzenia i poprawiła się jakość mojego życia. Jestem ogromnie wdzięczna za jej zaangażowanie i serdecznie polecam każdemu, kto szuka okulisty z prawdziwym powołaniem!
Pani doktor wykryła u mnie jaskrę. Wcześniej kilka razy byłam u innych lekarzy i nikt tego nie zauważył. Dzięki profesjonalnej pomocy udało się uratować oko, które ma szansę widzieć. Gdybym nie przyszła do gabinetu Pani doktor, straciłabym widzenie. Pani Doktor dzięki swojej wielkiej wiedzy i super urządzeniom w gabinecie, tomografii oka uratowała mnie przed życiem w ciemności. Pani doktor nie tylko profesjonalna, ale bardzo empatyczna. Dziękuję i będe wdzięczną pacjentką do końca życia.
Zdecydowanie polecam Panią Doktor. Przyszedłem tylko na tomografię oka, widząc zaangażowanie lekarza zdecydowałem się na pełną wizytę. Wysoki poziom kultury osobistej, precyzyjna analiza i diagnoza bez pospiechu, fachowa wiedza. Bardzo dobrze wyposażony gabinet w odpowiedni sprzęt diagnostyczny. Najlepszy okulista u jakiego byłem.
Pani doktor bardzo zaangazowana i profesjonalna, na pierwszej wizycie zdiagnozowała moja chorobe i włączyła leczenie, dzięki któremu wreszcie mam zdrowe oczy. Wczesnie chodziłem przez rok do różnych specjalistów i nikt nie umiał mi pomóc. Polecam.
Bardzo miła pani doktor, opiekuńcza i empatyczna, słucha bez pospiechu . Dostałam cały plan leczenia. Polecam.
Super lekarz dla dzieci. Cierpliwa i wszystko tłumaczy spokojnym i miłym głosem. Oba moje dzieci były bardzo stress, a po wizycie same stwierdzili że fajna ta pani doktor.
Super lekarz dla dzieci. Cierpliwa i wszystko tłumaczy spokojnym i miłym głosem. Oba moje dzieci były bardzo zestresowane, a po wizycie same stwierdziły że fajna ta pani doktor.