www.twojokulista.zgora.pl
www.twojokulista.zgora.pl
Pani Doktor bardzo miła, zaangażowana i kompetentna, badanie profesjonalne, nawet z tomografem oka. Jeszcze nigdy moje oczy nie były tak dokładnie zbadane. Troche mało komfortowa poczekalnia, ale i tak polecam bardzo. Niewielu jest tak oddanych lekarzy.
Jestem pacjentką Pani Doktor od 20 lat, kiedy byłam dzieckiem. Wiedza i profesjonalizm pani Doktor na najwyższym poziomie. Zawsze trafna diagnoza. Przecudowne podejście do pacjenta. Polecam z całego serca.
Pani doktor leczy moich starszych rodziców od lat. Tak cierpliwej i spokojnej osoby nie znam drugiej. Oboje rodzice mimo kilku chorób i operacji widzą dobrze, nawet mama czyta bez okularów. Wspaniały lekarz.
Polecam Panią Doktor z całego serca. Jest jedną z najlepszych okulistow w Polsce. Dzięki profesjonalnej pomocy udało się uratować moje oko. Wysoka kultura osobista i wiedza.
Dziś byłam na wizycie i serdecznie polecam. Pani doktor bardzo empatyczna, z ogromną wiedzą. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania i wątpliwości. Polecam, wspaniały lekarz.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor dokładnie wykonuje badania i jest bardzo uprzejmą osobą. Na dodatek wszystko trwa tyle czasu ile trzeba, bez pośpiechu czy jakiejś presji. Polecam - Malgorzata
Wspaniałą i bardzo kompetna Pani Doktor. Nigdy wcześniej nie zostałam tak dokładnie zbadana. Przedstawiła mi wszystkie możliwe możliwości leczenia i wybrała najlepszą dla mnie. Przyszłam z polecenia mojej koleżanki z pracy, która też była zachwycona. Oby więcej takich lekarzy z sercem na ręku.