lekarz Marlena Lis-Rutkiewicz

Szpital im. dra A. Sokołowskiego
Sokołowskiego 4
58-309 Wałbrzych

Bardzo miła i profesjonalna wizyta. Pani Marlena zdiagnozowała mnie i zaleciła dalsze badania. A to wszystko w bardzo dobrej atmosferze. Zdecydowanie polecam.

lekarz Ewa Szafrańska

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Specjalistycna Praktyka Lekarska Ewa Szafrańska
Duracza 3/1
58-309 Wałbrzych

Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Karolina

Ryszard Kachniarz

Chirurg stomatolog

Zdrojowa 4
Wałbrzych

Świetny fachowiec, grzeczny, dokładnie tłumaczy co będzie robił. Chodziłem wcześniej do wielu innych lekarzy ale z niego jestem najbardziej zadowolony. Uratował mi dużą ilość zębów, którą inni spisali na straty.

lekarz Czesław Straczyński

Chirurg dziecięcy

NZOZ - Przychodnia "Na Browarnej" sp. z o.o.
ulica Browarna 3
58-300 Wałbrzych

Bardzo dobry lekarz ,fachowo przeprowadzona wizyta.Badanie dokładne ,szczegółowy wywiad, bardzo precyzyjne Usg brzucha u dziecka- z każdej strony Doktor dokładnie oglądał narządy. Staranny ,spokojny i sympatyczny. Dziecko wizytę przeszło bez stresu,a nawet zasnęła podczas Usg. Polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Dariusz Dauerman

MEDIC
Krasińskiego 32 / 11
58-309 Wałbrzych

Panie DOKTORZE! Dziękuje Panu serdecznie za swoje nowe życie:)) W październiku będzie 10 lat. Wszystkiego najlepszego dla Pana!
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Paweł Bernatt

prymasa Wyszyńskiego 140
58-309 Wałbrzych

Dentysta super! Cierpliwy, nie forsuje swoich koncepcji na siłę. Polecam na 1000%. Poza tym bierze się za rzeczy, których inni stomatolodzy nie chcą/ nie potrafią zwyczajnie robić...
Opinia dodana przez: AURELIA

lekarz Piotr Sutkowski

58-300 Wałbrzych

Godny polecenia, kompetentny , fachowy, świetny diagnosta. Ma wrażenie, że to jedyny lekarz w Wałbrzychu , który potrafi leczyć. U Doktora leczy się cała moja rodzina, jeszcze się nie zdarzyło żeby Doktor kogoś źle zdiagnozował. Jedyny Doktor , który zawsze uważnie wysłucha i wszystko wytłumaczy, wypisze tanie leki. Byłam u niego wielokrotnie i w przychodni i prywatnie i zawsze jest tak samo miły i kompetentny. Fakt ,że w przychodni ciężko …
Opinia dodana przez: anek 12

lekarz Sylwia Chrapusta-Tomczyk

NZOZ "Chira-Med"
Lubelska 1
58-300 Wałbrzych

Szybka diagnoza. Wszystko dobrze wytłumaczone. Stosunkowo krótki czas oczekiwania co jest niewątpliwie plusem
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Zdzisław Kemona

ulica Korczaka 1/1
58-304 Wałbrzych

chodzilem do Doktora Kemony w latach pod koniec lat 70 do polowy lat 80 .... bardzo milo wspominam Pana Doktora i serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Roman
{'id': 25815, 'name': 'Wałbrzych'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Aleksander Biały

lek. med. Aleksander Biały

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital im. Alfreda Sokołowskiego w Wałbrzychu
Alfreda Sokołowskiego 4
58-309 Wałbrzych

Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
Opinia dodana przez: Justyna

Małgorzata Szklennik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
Wałbrzych, ul Długa 48a
58-309 Wałbrzych

Bardzo dobry chirurg szczękowy, fajne luźne, ale stanowcze podejście do pacjenta. Czy na NFZ, czy prywatnie, jakość pracy taka sama.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Sławomir Pietrzak

Przychodnia Specjalistyczna Filia Uczniowska
Uczniowska 21
58-306 Wałbrzych

Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc

lek. dent. Sabina Zakrzewska-Pik

Gabinet Stomatologiczny
Broniewskiego 65b
58-309 Wałbrzych

Wspaniała specjalistka i bardzo cierpliwy człowiek. Byłem tam ze swoim synkiem, który strasznie boi się dentysty. Pani doktor zagadała, pokazała na czym będzie polegało leczenie i ( nie bez oporów ze strony synka:))zrobiła to, co trzeba. W sumie mały wyszedł z gabinetu zadowolony. Ja też. Polecam

lekarz Wojciech Szadok

58-300 Wałbrzych

Drogi? Doktor Szadok nie przyjmuje prywatnie, stąd trochę się zdziwiłam?! :| Ze względu na długie oczekiwanie chętnie bym skorzystała. Macie może jakiś namiar?
Opinia dodana przez: Eliza

dr n. med. Roman Puskarz

Gabinet prywatny
ul.al Wyzwolenia 13/2
58-300 Wałbrzych

Polecam bardzo dra Puskarza, leczyłam się u niego prywatnie, dodam że skutecznie i nigdy nie narzekałam na jego podejście czy kompetencje, przy okazji miły i taktowny człowiek. Miałam do czynienia z nim także leżąc na patologii ciąży w szpitalu, mimo że wtedy pracował na innym oddziale zawsze się mną opiekował, interesował moimi wynikami i samopoczuciem. Podczas porodu niestety go nie było, gdyż było to święto i dodatkowo niedziela, ale na …
Opinia dodana przez: Paulina

dr n. med. Jacek Daroszewski

Endokrynolog, Internista

Salus
Blankowa 47
58-305 Wałbrzych

Po wielu miesiącach męki Pan dr uratował mi życie stawiając diagnozę. Gdyby nie On to bym albo jeszcze dalej chodziła od lekarza do lekarza albo bym już nie żyła. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Natalia P.

lek. stom. Ewa Zajączkowska

A2 Clinic
Władysława Broniewskiego 87a
58-309 Wałbrzych

Polecam tego lekarza! Uratowała mi kolejnego zęba, z którego myślałam, ze nic nie będzie:( wszystko dokładnie wytłumaczyła na temat całego leczenia. Cała wizyta przebiegła tez przy zachowaniu wszystkich środków ochrony, tak jak powinno być. Miło, uprzejmie i bez bólu!

lekarz Bogusława Walkowska

Prywaty Gabinet Lekarski
Daszyńskiego 4a
58-304 Wałbrzych

Pani doktor jest osobą otwartą, wzbudza zaufanie, nie stwarza dystansu lekarz - pacjent. Jest bardzo miła i uprzejma. Kompetentna, rzeczowa,konkretna, z podzielną uwagą, stąd nie przedłuża wizyt. Trafnie stawia diagnozę i leczy skutecznie. Kocha swój zawód i poświęca mu się całkowicie.

lekarz Ryszard Mowlik

szmita 4/3
Wałbrzych

znam lekarza uwazam go za dobrego w swojej dziedzinie,elokwentny,wyrozumiały ale kazdy z nas ma prawo do pomylek

dr n. med. Dariusz Podsiadło

Radiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Piaskowa Góra"
ulica Główna 4
58-309 Wałbrzych

polecam solidnie wykonane badanie doplera dopiero ten doktor uświadomił mnie dlaczego bolą mnie stopy po obejrzeniu stóp zalecił odpowiednie wkładki na badaniu nic nie wspominałam o stopach Pan doktor sam oglądał jestem bardzo wdzięczna doktorowi dzięki Doktorze polecam każdemu