Do Pana doktora zostałem skierowany przez Sąd w celu wydania opinii o stanie mojego zdrowia. Pan doktor nie zgodził się, żeby w czasie badania mogła być moja żona, gdyż ja ciągle będąc na lekach psychotropowych i uspokajających nie myślę realnie i z opóźnieniem. Potraktował mnie jak oszusta, pomimo przebytego zawału serca i dodatkowo kilku innych chorób w wieku 64 lat i przepracowaniu 40 lat uznał, że jestem nie niezdolny do pracy. Nie interesowały go żadne badania i choroby, tyko wypis z sanatorium na które skierował mnie ZUS. Po wydaniu takiej opinii Sąd odrzucił mój wniosek o dalszą rentę i zostałem żebrakiem, bez zdrowia i środków do życia. Na pewno nigdy nie chciałbym być leczony przez tego lekarza.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Doktor nie zauważył złego stanu zdrowia i zagrożenia życia. Wykonał badania w lutym i na początku marca, pod koniec marca trafiłam do szpitala w stanie ciężkim. III / IV stopień niewydolności serca . Doktor widząc ze nie mogę oddychać nie skierował do szpitala.
Polecam wszystkim. Pierwszy raz w życiu byłam u tak dobrego lekarza, normalnie ANIOŁ. Doskonale dobrał mi leki, w ciągu 10 lat mojej choroby nigdy nie czułam się tak dobrze. Aż nie mogę doczekać się kolejnej wizyty bo mam pewność, że pomoże.
Nareszcie lekarz z prawdziwego zdarzenia słucha pacjenta i odpowiada na pytania nie spieszy sie ma cennik i wiem na co mogę liczyć
Wspanialy lekarz, dokladny, uprzejmy profesjonalista na 100%, wysluchal wszystkich moich problemach bardzo polecam
Jedyny lekarz w Szpitalu Miejskim ,który wysłucha i jest skuteczny,polecam
Jedyny lekarz w Szpitalu Miejskim ,który wysłucha i jest skuteczny,polecam
Bardzo dobrze wyposazony gabinet. Lekarz dokladny, uprzejmie i cierpliwie prowadzi wywiad i diagnostyke.
super lekarz,zawsze długo bada i dobrze tłumaczy
super lekarz,zawsze długo bada i dobrze tłumaczy