NAJGORSZA wizyta jaką przeżyłam.Kompletny brak kompetencji, empatii czy chęci zrozumienia pacjenta. Zamiast spokojnej, rzeczowej rozmowy krzyk i ordynarne pouczanie.
Wizyta u pani doktor była bardzo rozczarowująca. Zamiast profesjonalizmu i empatii spotkałam się z chłodnym, aroganckim podejściem. Brak delikatności i zainteresowania pacjentem. Nie polecam.
Strasznie nieprzyjemna osoba zero empatii do pacjenta. Rozumiem że nie musi odpowiadać dzień dobry bo może akurat jej się nie chce ale jeśli mówimy o wykonywaniu zawodu lekarza orzecznika to kobieta powinna się chociaż zapoznać z historią choroby. Wszystko trwało 2 min dziękuję do widzenia jest pan zdrowy proszę nie wymyślać choroby ( jestem po pięciu operacjach ) Złożę oczywiście skargę bo takie osoby powinny być zdyskwalifikowane natychmiast.
Bardzo niekompetentna osoba ,złośliwa .Po badaniu u tej pani musiałem szukać pomocy u lekarza ból niesamowity . Zdecydowanie NIE POLECAM.
Nie wiem kto dopuścił tę osobę do wykonywania zawodu lekarza,całkowity brak kompetencji i zainteresowania problemami pacjenta , badanie jeżeli już choć niechętnie przeprowadzone jest brutalnie, boleśnie z widoczną satysfakcją z żądania bólu.to nie jest lekarz to konował .Panią Murawę powinno się skreślić z listy lekarzy
Pani Ta jest strasznie nieprzyjemna dla pacjentów.Nie dostrzega że ktoś ma problem moze jeżeli decyduje się przyjść z jakimś schorzeniem. Może dlatego że to na NFZ trudno powiedzieć. Twierdzę że ta Pani pomyliła się z powołaniem!!! Jest strasznie nerwowa. W życiu bym jej nie poleciła...
Pani Doktor jest konkretnym i kompetentnym Lekarzem.Jest trochę Specyficzną Osobą ale uważam to jako walor na plus. Moim zdaniem jest najlepszym chirurgiem w Mińsku.Dziekuje Pani Doktor..
Okropna osoba. Tacy ludzie nie powinni być w takim zawodzie. Nie potrafi pomóc. Na NFZ strach isc bo wygania z gabinetu i wysmiewa pacjenta. Może prywatnie jest milsza ;) Nie polecam a nawet odradzam, jezeli ktoś nie chce się niepotrzebnie denerowac.
Bardzo nieprzyjemna osoba. Takich lekarzy nie powinno dopuszczać się do pracy. W gabinecie prywatnym u pani doktor sa wszyscy chorzy ale na NFZ już są wszyscy zdrowi. A Pani doktor jako lekarz rehabilitacji nie ma zielonego pojęcia na temat rehabilitacji.
Niekompetenta i opryskliwa. Nie udziela informacji na temat badań a jeżeli już udziela to nieprawidłowych. Bardzo złe podejście do pacjenta.