Wizyta w 2021r, byłem u tej lekarski w zastępstwie..ta pani była bardzo nie przyjemna, nie chciała pomóc dosłownie mnie olała i nastraszyła..na moją prośbę jednak wydała zaświadczenie do POZ a tego potrzebowałem.
Zdecydowanie nie polecam Pani Doktor Wioletta Anna Bystrzejewska - laryngolog. Zachowanie było bardzo nieuprzejme i aroganckie. Nie słuchała pacjenta, ignorowała objawy, a podczas badania była hamska i nieprofesjonalna. Nie uprzedziła mnie o przystąpieniu do badania, a narzędzia używała bez delikatności. Dodatkowo, brak odpowiedniego oświetlenia i rzucanie narzędzi do wody po badaniu tylko pogłębiło moje niezadowolenie. Bardzo żałuję, że trafiłem do takiego lekarza.
Doktor bardzo nieprzyjemna, przerywa wypowiedź, bagatelizuje objawy, nie zachowuje odpowiednich standardów
Dr nie przyjemna , podnosi głos ,nie dopuszcza do słowa , badanie byle jak na szybko. Odradzam nie polecam . Porażka